wehear1 Centipat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #1 Merhaba kasam akvaryum kasa, sadece yanda 3 adet 1 adet de arkada egzoz fanı var. Kasamın yanında bulunan 3 adet fanın yönleri doğru mu? Dosya Ekleri IMG_3796.jpeg 165,2 KB · Görüntüleme: 83 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2025
Merhaba kasam akvaryum kasa, sadece yanda 3 adet 1 adet de arkada egzoz fanı var. Kasamın yanında bulunan 3 adet fanın yönleri doğru mu?
T Türk5467 Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 277 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #2 Bu fanlar üst taraftaki fanlarmi Yanı demek istediğim kasanın önündeki fanlarmi üstteki fanlarmi
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.435 Çözümler 74 27 Şubat 2025 #3 Fotoğrafta attığınız fanlar dışarıya doğru üflüyor. Ters çevirmelisiniz 3 fandan hava içeri girmeli 1 egzoz fanından da dışarıya atılmalı.
Fotoğrafta attığınız fanlar dışarıya doğru üflüyor. Ters çevirmelisiniz 3 fandan hava içeri girmeli 1 egzoz fanından da dışarıya atılmalı.
wehear1 Centipat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #4 Akira.exe dedi: Fotoğrafta attığınız fanlar dışarıya doğru üflüyor. Ters çevirmelisiniz 3 fandan hava içeri girmeli 1 egzoz fanından da dışarıya atılmalı.do Genişletmek için tıkla... Akira.exe dedi: Fotoğrafta attığınız fanlar dışarıya doğru üflüyor. Ters çevirmelisiniz 3 fandan hava içeri girmeli 1 egzoz fanından da dışarıya atılmalı. Genişletmek için tıkla... Egzoz fanı da bu şekilde montajlı o zaman egzoz fanının montajı doğru? Teşekkürler.
Akira.exe dedi: Fotoğrafta attığınız fanlar dışarıya doğru üflüyor. Ters çevirmelisiniz 3 fandan hava içeri girmeli 1 egzoz fanından da dışarıya atılmalı.do Genişletmek için tıkla... Akira.exe dedi: Fotoğrafta attığınız fanlar dışarıya doğru üflüyor. Ters çevirmelisiniz 3 fandan hava içeri girmeli 1 egzoz fanından da dışarıya atılmalı. Genişletmek için tıkla... Egzoz fanı da bu şekilde montajlı o zaman egzoz fanının montajı doğru? Teşekkürler.
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.435 Çözümler 74 27 Şubat 2025 #5 wehear1 dedi: Egzoz fanı da bu şekilde montajlı o zaman egzoz fanının montajı doğru? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet egzoz fanı doğru. Yandaki 3 fanı ters çevirirseniz sorun kalmaz.
wehear1 dedi: Egzoz fanı da bu şekilde montajlı o zaman egzoz fanının montajı doğru? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet egzoz fanı doğru. Yandaki 3 fanı ters çevirirseniz sorun kalmaz.
wehear1 Centipat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #6 Akira.exe dedi: Evet egzoz fanı doğru. Yandaki 3 fanı ters çevirirseniz sorun kalmaz. Genişletmek için tıkla... 10 gün bu şekilde kullansam çok sorun olur mu?
Akira.exe dedi: Evet egzoz fanı doğru. Yandaki 3 fanı ters çevirirseniz sorun kalmaz. Genişletmek için tıkla... 10 gün bu şekilde kullansam çok sorun olur mu?
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.435 Çözümler 74 27 Şubat 2025 #7 wehear1 dedi: 10 gün bu şekilde kullansam çok sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Açıkçası evet çünkü kasanın içine hava girmiyor. Eğer ki sistemi zorlamazsanız idare edebilir.
wehear1 dedi: 10 gün bu şekilde kullansam çok sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Açıkçası evet çünkü kasanın içine hava girmiyor. Eğer ki sistemi zorlamazsanız idare edebilir.
T Türk5467 Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 277 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #8 Akira.exe dedi: Açıkçası evet çünkü kasanın içine hava girmiyor. Eğer ki sistemi zorlamazsanız idare edebilir. Genişletmek için tıkla... Baktım kendi kasama benimki de öyle Bi sıkıntı çıkarmaz insallah Sistemi zorluyorum çünkü
Akira.exe dedi: Açıkçası evet çünkü kasanın içine hava girmiyor. Eğer ki sistemi zorlamazsanız idare edebilir. Genişletmek için tıkla... Baktım kendi kasama benimki de öyle Bi sıkıntı çıkarmaz insallah Sistemi zorluyorum çünkü
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.435 Çözümler 74 27 Şubat 2025 #9 Türk5467 dedi: Baktım kendi kasama benimki de öyle Bi sıkıntı çıkarmaz insallah Sistemi zorluyorum çünkü Genişletmek için tıkla... En kısa zamanda yönlerini değiştirin.
Türk5467 dedi: Baktım kendi kasama benimki de öyle Bi sıkıntı çıkarmaz insallah Sistemi zorluyorum çünkü Genişletmek için tıkla... En kısa zamanda yönlerini değiştirin.
wehear1 Centipat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #10 Akira.exe dedi: Açıkçası evet çünkü kasanın içine hava girmiyor. Eğer ki sistemi zorlamazsanız idare edebilir. Genişletmek için tıkla... Düzelmiş mi dostum çevirdim fanları? Dosya Ekleri IMG_3836.jpeg 158,7 KB · Görüntüleme: 40
Akira.exe dedi: Açıkçası evet çünkü kasanın içine hava girmiyor. Eğer ki sistemi zorlamazsanız idare edebilir. Genişletmek için tıkla... Düzelmiş mi dostum çevirdim fanları?