Alt tarafa takacaksan yukarı doğru üfleyecek şekilde takmalısınKasa önü 2büyük fan olduğu için 3tane sığmaz yukarı boş yere koymayı düşündüm ama işlemcinin fanı hava çekemez ozaman
Alt tarafının neresine ve içerimi dışarı mı olacak
Alt tarafa takacaksan yukarı doğru üfleyecek şekilde takmalısın
Kırmızılar dışarı maviler içeri veriyor. Beyazlar boş yerler. Sorum şu, kasa fanı düzeni iyi mi ve son fanı nereye takmalıyım?
Kasa önü 2büyük fan olduğu için 3tane sığmaz yukarı boş yere koymayı düşündüm ama işlemcinin fanı hava çekemez ozamanKasa fan düzeni gayet iyi eger öne 3 fan sıgıyorsa son fanıda iceri verecek sekilde yerleştirmeniz yararlı olabilir he öyle olmaz derseniz son kalan bos yere dışarı verecek sekilde ayarlamanız iyi olur.
Alt tarafının neresine ve içerimi dışarı mı olacakKasanın altına takmanız gerekir. Yukarı takarsanız soğuk havayı ısınmadan dışarı yollarsınız.
Kasa önü 2büyük fan olduğu için 3tane sığmaz yukarı boş yere koymayı düşündüm ama işlemcinin fanı hava çekemez ozaman
Alt tarafa takacaksan yukarı doğru üfleyecek şekilde takmalısınKasa önü 2büyük fan olduğu için 3tane sığmaz yukarı boş yere koymayı düşündüm ama işlemcinin fanı hava çekemez ozaman
Alt tarafa takacaksan yukarı doğru üfleyecek şekilde takmalısın
Rica ederiz dostumTeşekkürler yardım için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.