Kasa fanı mı alınmalı işlemci fanı mı?

İşlemci fanı alıp egzoz fanlarını iptal bile edebilirsin. 3200G ile benzerini yaptım. İşlemci ısınmadıkça egzoz fanları çalışmıyor. Stok fan kullanıyorsan kesinlikle işlemci fanı almalısın.

0739dc11-d391-4858-ac4a-ea436f5a80c1.jpg

İşlemci fanı alıp egzoz fanlarını iptal bile edebilirsin. 3200G ile benzerini yaptım. İşlemci ısınmadıkça egzoz fanları çalışmıyor. Stok fan kullanıyorsan kesinlikle işlemci fanı almalısın.

Hocam stok fan kullanıyorum, o zaman işlemci soğutucusu alayım.

İşlemcin ısınıyorsa işlemci soğutucusu al.

65-66 derece oluyor yükte ama düşmesini istiyorum biraz daha hocam. Peki sizce HD 2.0 mı yoksa 2.4 mü alayım? Fiyat farkına değer mi? @Akif @BerkayZ87

Kasa fanının işlemci sıcaklığına etkisi anlamsız derecede az olacaktır. Tam yük altında 65-66 derece oluyorsa gayet iyi demektir ama içimden bir ses sadece oyun oynarken öyle olduğunu ve gerçek bir stres testinde 90 dereceyi geçeceğini söylüyor.

65-66 derece oluyor yükte ama düşmesini istiyorum biraz daha hocam. Peki sizce HD 2.0 mı yoksa 2.4 mü alayım? Fiyat farkına değer mi? @Akif @BerkayZ87
Gerek yok bence. 65-66 gerçekten önemsiz bir derece. Ama ille de alayım diyorsan 2.0 al geç.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı