R reactorrr Hectopat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 72 2 Mart 2020 #1 Arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz gibi vidaları söktüm fanın ama kabloyu nasıl çıkaracağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Kasa modeli: Ranker Cygnus. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2020
Arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz gibi vidaları söktüm fanın ama kabloyu nasıl çıkaracağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Kasa modeli: Ranker Cygnus.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 2 Mart 2020 #2 Fan pinini çıkarttınız mı?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.695 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 2 Mart 2020 #3 PSU'dan gelen Molex kablosuna bağlı. Eğer kabloyu elinizle takip ederseniz göreceksiniz.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.467 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 2 Mart 2020 #4 Kablo fanda kalacak. Diğer ucunu bağlı olduğu yerden sökeceksin.
R reactorrr Hectopat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 72 2 Mart 2020 #5 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Fan pinini çıkarttınız mı? Genişletmek için tıkla... Vavien. dedi: Kablo fanda kalacak. Diğer ucunu bağlı olduğu yerden sökeceksin. Genişletmek için tıkla... Onun yerini bulamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2020
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Fan pinini çıkarttınız mı? Genişletmek için tıkla... Vavien. dedi: Kablo fanda kalacak. Diğer ucunu bağlı olduğu yerden sökeceksin. Genişletmek için tıkla... Onun yerini bulamıyorum.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 2 Mart 2020 #6 Kabloyu takip edin. @Motionless IN White nerede olduğunu söylemiş. Bilgisayarın PSU bölmesine giden kablolara bakın.
Kabloyu takip edin. @Motionless IN White nerede olduğunu söylemiş. Bilgisayarın PSU bölmesine giden kablolara bakın.
R reactorrr Hectopat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 72 2 Mart 2020 #7 Kablolar bu şekilde. Hem nerde oldugunu, hem de nasıl çıkaracagımı bilmiyorum.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.467 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 2 Mart 2020 #8 Daha rahat görüş için diğer fanları da sökebilirsin. İki ucu olan bir şeyin bir ucu elinde. Kabloyu takip edip diğerini bulmanı biz sağlayamayız.
Daha rahat görüş için diğer fanları da sökebilirsin. İki ucu olan bir şeyin bir ucu elinde. Kabloyu takip edip diğerini bulmanı biz sağlayamayız.
R reactorrr Hectopat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 72 2 Mart 2020 #9 Vavien. dedi: Daha rahat görüş için diğer fanları da sökebilirsin. İki ucu olan bir şeyin bir ucu elinde. Kabloyu takip edip diğerini bulmanı biz sağlayamayız. Genişletmek için tıkla... Hocam takip edemiyorum çünkü klipslenmiş hepsi, kablolar oynamıyor.
Vavien. dedi: Daha rahat görüş için diğer fanları da sökebilirsin. İki ucu olan bir şeyin bir ucu elinde. Kabloyu takip edip diğerini bulmanı biz sağlayamayız. Genişletmek için tıkla... Hocam takip edemiyorum çünkü klipslenmiş hepsi, kablolar oynamıyor.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 2 Mart 2020 #10 Fan bölmesinden PSU'ya giden kabloların bağlarını sökmek zorundasın.