Evet fanı takma kararı aldık. Şimdi sıkıntı nasıl takacağımda . Fanları kasanın üstüne takacağım egzoz fan olarak mı kullanmalıyım yoksa normal fanlar gibi içeri akış mı sağlamalı? Bir de fanları anakarta nasıl takacağım? (fanlar RGBli).
Evet fanı takma kararı aldık. Şimdi sıkıntı nasıl takacağımda . Fanları kasanın üstüne takacağım egzoz fan olarak mı kullanmalıyım yoksa normal fanlar gibi içeri akış mı sağlamalı? Bir de fanları anakarta nasıl takacağım? (fanlar rgbli).
Eğer egzoz fan yoksa egzoz yerine takın. Ben şahsen üste hava girişi olarak +2 fan ekledim. Bu sayede Ryzen 5 5600 gibi bir işlemciyi Snowman M200 combo gibi bir soğutucuyla dahi 60 derecede tutabiliyorum.
Eğer egzoz fan yoksa egzoz yerine takın. Ben şahsen üste hava girişi olarak +2 fan ekledim. Bu sayede Ryzen 5 5600 gibi bir işlemciyi Snowman M200 combo gibi bir soğutucuyla dahi 60 derecede tutabiliyorum.
Şöyle düşün. Önde giriş fanların var. Arkada egzoz fanın. Su soğutma alıyorsun. Onun fanı dışarı üflemek zorunda. O yüzden sende yukarı taktığın fanları dışarı üfleyecek şekilde takmalısın.