Ruh Adam Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 348 30 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar yakın zamanda fan alıp kasanın üst kısmına takacağım. Ama fan takmayı bilmiyorum. Bu işlem ne kadar zor? Öğrenmek de istiyorum yardımcı olabilecek var mı? Kasa: Thermaltake V200 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2019
Arkadaşlar yakın zamanda fan alıp kasanın üst kısmına takacağım. Ama fan takmayı bilmiyorum. Bu işlem ne kadar zor? Öğrenmek de istiyorum yardımcı olabilecek var mı? Kasa: Thermaltake V200
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 30 Temmuz 2019 #11 Yetmez. Fan çoklayıcı da alabilirsin. Artı 0 Eksi
Zywo0 Kilopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 326 Çözümler 1 30 Temmuz 2019 #12 Ruh Adam dedi: Arkadaşlar 2 tane fan alacağım bir tane SYS FAN yeter mi? Genişletmek için tıkla... Anakartın modeli nedir ? Eğer molex ile uğraşmak istemiyorsan PWM fan çoklayıcı almanı öneririm. Bağlantısı daha kolay bana kalırsa. Artı 0 Eksi
Ruh Adam dedi: Arkadaşlar 2 tane fan alacağım bir tane SYS FAN yeter mi? Genişletmek için tıkla... Anakartın modeli nedir ? Eğer molex ile uğraşmak istemiyorsan PWM fan çoklayıcı almanı öneririm. Bağlantısı daha kolay bana kalırsa.
KS KS Ruh Adam Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 348 30 Temmuz 2019 #13 Zywo0 dedi: Anakartın modeli nedir ? Eğer molex ile uğraşmak istemiyorsan PWM fan çoklayıcı almanı öneririm. Bağlantısı daha kolay bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... MSİ B450M PRO-M2 Jira dedi: Yetmez. Fan çoklayıcı da alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Zywo0 dedi: Anakartın modeli nedir ? Eğer molex ile uğraşmak istemiyorsan PWM fan çoklayıcı almanı öneririm. Bağlantısı daha kolay bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... MSİ B450M PRO-M2 Jira dedi: Yetmez. Fan çoklayıcı da alabilirsin. Genişletmek için tıkla...
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 30 Temmuz 2019 #14 Fan çoklayıcı al. Onu bir tane yere takacaksın. Çoklayıcı kısma da yuvası kasar fan takabilirsin. Molex'den daha basit ve rahat Artı 0 Eksi
Fan çoklayıcı al. Onu bir tane yere takacaksın. Çoklayıcı kısma da yuvası kasar fan takabilirsin. Molex'den daha basit ve rahat
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 30 Temmuz 2019 #15 Fan yönlerini bilmiyorsan önce iyice öğren. Fanları egzoz yerine hava alacak şekilde ters takarsan kasanın son hali eskisinden de kötü olabilir. Artı 0 Eksi
Fan yönlerini bilmiyorsan önce iyice öğren. Fanları egzoz yerine hava alacak şekilde ters takarsan kasanın son hali eskisinden de kötü olabilir.
T TheJOK3R Centipat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 624 Makaleler 1 31 Temmuz 2019 #16 100 CFM fan takarsak ekran kartına kaç derecelik bur etki eder? Edit: Kasanın hava çıkışı kötü. Artı 0 Eksi