Kasa Fanı Önerileri

Gangster

Hectopat
Yer
İzmir, Turkey
Daha fazla  
Arkadaşlar ben fanımı değiştirmek istiyorum ve kasama kaç tane fan takabilirim onu bilmiyorum. Yardımcı olsanız ve en iyi soğutma sağlayan fanı önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper kasa alıyorsun ve bunun üzerine kriterleri en yüksekte tutup en iyi soğutma sağlıyan fan istiyorsun ha? Anlam veremiyorum cidden. Ayrıca bu bilgilerle size yardımcıda olmamızı beklemeyin.

Kasanızın içinin fotoğrafları yok, fan yuvalarının boyutları yok, bütçe belirtmemişsiniz. Bu bilgilerle size nasıl yardımcı olabiliriz ki? (Casper marka bilgisayar aldığınıza göre bilgisayarlar hakkında en ufak bilginiz yok. Bu yüzden de fanın montajını bir bilgisayarcıya yaptıracaksınız muhtemelen Ve bizden sanki birşey biliyormuş gibi fan tavsiyesi istiyorsunuz. Muhtemelen kasanızın fana ihtiyacı olup olmadığını bile bilmiyorsunuz.)

nfd e650 2l25s kasamın modeli bu ayrıca fanın montajını ve işlemci fanı montajını biliyorum.

Pc'yi geçen sene babam almıştı . Şuan kasa çok ısınıyor ve en iyi soğutma sağlayan fan lazım bütçe sorun değil. Fan boyutları fanın üzerinde yazarmı ??

Size daha fazla yardımcı olamayacağız, seneye görüşürüz. Belki seneye daha bilinçli ve akıllanmış şekilde gelirseniz daha çabuk yardım alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…