FlexT Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 21 19 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar gece RGB kasa fanları beni çok rahatsız ediyor ışığını kapatamıyorum. Performansı iyi RGB ayarlanacak fanlar bekliyorum sizlerden. Fiyatı çok önemli değil ama çok da pahalı olmasın. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2021
Arkadaşlar gece RGB kasa fanları beni çok rahatsız ediyor ışığını kapatamıyorum. Performansı iyi RGB ayarlanacak fanlar bekliyorum sizlerden. Fiyatı çok önemli değil ama çok da pahalı olmasın.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 19 Haziran 2021 #2 RGB, iyi performans ve kontrolcüyle geliyor: Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com En iyi tercih olur bence.
RGB, iyi performans ve kontrolcüyle geliyor: Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com En iyi tercih olur bence.
Mehmet Aliiii Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #3 Kesinlikle bunu önerebilirim Arctic P12 PWM PST 12cm PWM Kasa Fanı (AR-ACFAN00120A) | Teknobiyotik Kusura bakmayın RGB'yi unuttum.
Kesinlikle bunu önerebilirim Arctic P12 PWM PST 12cm PWM Kasa Fanı (AR-ACFAN00120A) | Teknobiyotik Kusura bakmayın RGB'yi unuttum.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 19 Haziran 2021 #4 @Mehmet Aliiii Konu sahibinin yazdığını okuyun önce lütfen. FlexT dedi: Performansı iyi RGB ayarlanacak fanlar. Genişletmek için tıkla...
@Mehmet Aliiii Konu sahibinin yazdığını okuyun önce lütfen. FlexT dedi: Performansı iyi RGB ayarlanacak fanlar. Genişletmek için tıkla...