Kasa fanı önerisi

Ahmetimo

Decapat
Daha fazla  
Selam. Zamanında PC'mi toplarken ekran kartını güçlü alabilmek için kasamdan kısmıştım ama şimdi de kasamın fanları çok sesli gelmeye.
Başladı ondan kasa fanlarımı değiştirmeye karar verdim öncelik verdiğim sesin az olması şimdilik düşündüğüm fanlar. Bütçe: 350 TL tek fan için.

Sizce ön fanları ilk fan yapıp arka fanı ikinci fan yapsam güzel olur mu çünkü ikinci fanın RPM'si daha fazla daha çabuk sıcak havayı atar.

Onun dışında sizce 12cm fanlarla 8 cm fanlar çok fark eder mi?

Ve son olarak attığım fanlar iyi mi şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Selam,

Bütçenize uygun olanları seçin: ID-COOLING Kasa Fanları

Bu markayı daha önce kullanmadım ancak estetik yapısı ve teknik özellikleri ile ilgimi çekiyor. Bu bütçe ile kasa fanı ihtiyacım olsaydı mutlaka bu fanlardan alırdım.

Bunlar mantıklı gözüküyor hem ARGB de alabiliyorum ses oranları iyi midir?

Bunlar mantıklı gözüküyor hem ARGB de alabiliyorum ses oranları iyi midir?

Kısa araştırmalarım sonucu ürünlerin malzeme kalitesinin iyi olduğu ve sessiz çalıştığı hakkında yorumlarla karşılaştım. İncelemek istediğiniz kasa modelini Google'da aratın, diğer mağazalarda bolca yorum var, sizin için daha bilgilendirici olacaktır.
Tabii ki sormak istediğiniz başka bir şey varsa yardımcı olmaya çalışacağım.

Açılan konularda ben de en çok bu fanın önerildiğini görmüştüm bir inceleyin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…