Kasa fanı önerisi

carrytexas

Hectopat
Daha fazla  
Intel Arc A750 serisi ekran kartı aldım kullanmaya başladığımdan beri işlemcim çok ısınıyor önceden boşta 25 derecelere yük altında en fazla 60a kadar çıkarken şimdi boşta 45-50 civarına yük altında ise 80'lere kadar çıkıyor. İşlemcim Intel i5-10400F stok soğutucu kullanıyorum kasam da Corsair Carbide SPEC-05 fanlarım da hazır sistemle gelen fanlar ekleme yapmadım. Hangi fanı almalıyım?

İşlemci ekran kartını beslemek için ekstra güç harcıyor. Yani kasan iyi hava almıyorsa normal. Termal macun falan yeni mi? Ayrıca stok soğutucu yerine güzel bir hava soğutma iyi olur.

Ayrıca o kasanın hava alması için ön panelde yeterli yer yok fanın çok katkısı olacağını sanmıyorum.

Intel Arc A750 serisi ekran kartı aldım kullanmaya başladığımdan beri işlemcim çok ısınıyor önceden boşta 25 derecelere yük altında en fazla 60a kadar çıkarken şimdi boşta 45-50 civarına yük altında ise 80'lere kadar çıkıyor. İşlemcim Intel i5-10400F stok soğutucu kullanıyorum kasam da Corsair Carbide SPEC-05 fanlarım da hazır sistemle gelen fanlar ekleme yapmadım. Hangi fanı almalıyım?

Kaç fan bulunmakta şu anda ve RGB modülü var mı varsa kaç pin.

Stok soğutucu yerine kule tipi falan taksan düzelir kasaya ekstra fan eklemenle max 1 2 derece oynar.

İşlemci ekran kartını beslemek için ekstra güç harcıyor. Yani kasan iyi hava almıyorsa normal. Termal macun falan yeni mi? Ayrıca stok soğutucu yerine güzel bir hava soğutma iyi olur.
Termal macunu yazın yeniledim halnziye hy510 ile çok da kaliteli ürün değil.
Kaç fan bulunmakta şu anda ve RGB modülü var mı varsa kaç pin.
2 kasa fanı bir de işlemci stok soğutucu var rgb modülünü bilmiyorum hiç

Termal macunu yazın yeniledim halnziye HY510 ile çok da kaliteli ürün değil.

2 kasa fanı bir de işlemci stok soğutucu var RGB modülünü bilmiyorum hiç.

1 egzoz 1 intake mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı