Doğan0761 Picopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #1 Selam. Az önce yeni aldığım kasayı ekran kartını taktıktan sonra sistemi açmayı denedim. İşlemci ve ekran kartının fanları çalışıyor fakat 1 dakika sonra kasanın 2 fanı çalışmayı durduruyor. Sorun ne olabilir?
Selam. Az önce yeni aldığım kasayı ekran kartını taktıktan sonra sistemi açmayı denedim. İşlemci ve ekran kartının fanları çalışıyor fakat 1 dakika sonra kasanın 2 fanı çalışmayı durduruyor. Sorun ne olabilir?
moakdere Hectopat Katılım 5 Haziran 2017 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #2 Fanlar anakarta takılı ise BIOS menüsünden ayarlanabiliyor. Eğer değilse fan kontrolcüsü var mı yok mu bunu araştırman gerek. Ağır yükte belirli bir ısı sonrasında da çalışıyor olabilir belki Artı 0 Eksi
Fanlar anakarta takılı ise BIOS menüsünden ayarlanabiliyor. Eğer değilse fan kontrolcüsü var mı yok mu bunu araştırman gerek. Ağır yükte belirli bir ısı sonrasında da çalışıyor olabilir belki
RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.311 Çözümler 3 6 Eylül 2022 #3 PSU'nuz yeterli mi? Artı 0 Eksi
KS KS Doğan0761 Picopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #4 moakdere dedi: Fanlar anakarta takılı ise BIOS menüsünden ayarlanabiliyor. Eğer değilse fan kontrolcüsü var mı yok mu bunu araştırman gerek. Ağır yükte belirli bir ısı sonrasında da çalışıyor olabilir belki Genişletmek için tıkla... Anakarta takılı fanlar. Kasa corsair spec 05 fan kontrolcüsü var mı bilmiyorum. RiskyZone dedi: PSU'nuz yeterli mi? Genişletmek için tıkla... 650 watt Artı 0 Eksi
moakdere dedi: Fanlar anakarta takılı ise BIOS menüsünden ayarlanabiliyor. Eğer değilse fan kontrolcüsü var mı yok mu bunu araştırman gerek. Ağır yükte belirli bir ısı sonrasında da çalışıyor olabilir belki Genişletmek için tıkla... Anakarta takılı fanlar. Kasa corsair spec 05 fan kontrolcüsü var mı bilmiyorum. RiskyZone dedi: PSU'nuz yeterli mi? Genişletmek için tıkla... 650 watt