derton Yoctopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #1 Z007b kasada egzoz ve öndeki 3 fan çalışmıyor, idleda çalışmıyor. ekran kartı LED'i çalışıyor, işlemci fanı çalışıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2023
Z007b kasada egzoz ve öndeki 3 fan çalışmıyor, idleda çalışmıyor. ekran kartı LED'i çalışıyor, işlemci fanı çalışıyor.
Loud Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 830 Yer U.S.A. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aircraft Engineer 16 Haziran 2023 #2 derton dedi: Z007b kasada egzoz ve öndeki 3 fan çalışmıyor, idleda çalışmıyor. Ekran kartı LED'i çalışıyor, işlemci fanı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bağlantıları kontrol ettinizmi. Artı 0 Eksi
derton dedi: Z007b kasada egzoz ve öndeki 3 fan çalışmıyor, idleda çalışmıyor. Ekran kartı LED'i çalışıyor, işlemci fanı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bağlantıları kontrol ettinizmi.
KS KS derton Yoctopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #3 Loud dedi: Bağlantıları kontrol ettinizmi. Genişletmek için tıkla... Evet bütün bağlantıları kontrol ettim derton dedi: Z007b kasada egzoz ve öndeki 3 fan çalışmıyor, idleda çalışmıyor. ekran kartı LED'i çalışıyor, işlemci fanı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bu arada ütopyadan aldım ekran kartını ben taktım Artı 0 Eksi
Loud dedi: Bağlantıları kontrol ettinizmi. Genişletmek için tıkla... Evet bütün bağlantıları kontrol ettim derton dedi: Z007b kasada egzoz ve öndeki 3 fan çalışmıyor, idleda çalışmıyor. ekran kartı LED'i çalışıyor, işlemci fanı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bu arada ütopyadan aldım ekran kartını ben taktım