J Jarvısx16 Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #1 Bilgisayarım sorunsuz çalışıyor ama kasamın fanları çalışmıyor bunun sorunu ne olabilir yardımcı olabilecek var mı?
Bilgisayarım sorunsuz çalışıyor ama kasamın fanları çalışmıyor bunun sorunu ne olabilir yardımcı olabilecek var mı?
AbdullahEsir Hectopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 1.043 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #2 Jarvısx16 dedi: Bilgisayarım sorunsuz çalışıyor ama kasamın fanları çalışmıyor bunun sorunu ne olabilir yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Bağlantıları nasıl kasaya mı bağlı yoksa PSU'ya mı? Artı 0 Eksi
Jarvısx16 dedi: Bilgisayarım sorunsuz çalışıyor ama kasamın fanları çalışmıyor bunun sorunu ne olabilir yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Bağlantıları nasıl kasaya mı bağlı yoksa PSU'ya mı?
ardahsen Picopat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #3 Jarvısx16 dedi: Bilgisayarım sorunsuz çalışıyor ama kasamın fanları çalışmıyor bunun sorunu ne olabilir yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan fan ayari Auto ise eğer farklı bir moda almayı dene. Artı 0 Eksi
Jarvısx16 dedi: Bilgisayarım sorunsuz çalışıyor ama kasamın fanları çalışmıyor bunun sorunu ne olabilir yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan fan ayari Auto ise eğer farklı bir moda almayı dene.
KS KS J Jarvısx16 Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #4 AbdullahEsir dedi: Bağlantıları nasıl kasaya mı bağlı yoksa PSU'ya mı? Genişletmek için tıkla... Ustam hiç dikkat etmedim kendim kurmadım bilgisayarcıya kurdurtmuştum o yüzden bilmiyorum onu. ardahsen dedi: BIOS'tan fan ayari Auto ise eğer farklı bir moda almayı dene. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı aldığımdan beri hiçbir ayar yapmadım BIOS'a da hiç girmedim ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Artı 0 Eksi
AbdullahEsir dedi: Bağlantıları nasıl kasaya mı bağlı yoksa PSU'ya mı? Genişletmek için tıkla... Ustam hiç dikkat etmedim kendim kurmadım bilgisayarcıya kurdurtmuştum o yüzden bilmiyorum onu. ardahsen dedi: BIOS'tan fan ayari Auto ise eğer farklı bir moda almayı dene. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı aldığımdan beri hiçbir ayar yapmadım BIOS'a da hiç girmedim ondan kaynaklanıyor olabilir mi?
AbdullahEsir Hectopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 1.043 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #5 Jarvısx16 dedi: Ustam hiç dikkat etmedim kendim kurmadım bilgisayarcıya kurdurtmuştum o yüzden bilmiyorum onu. Bilgisayarı aldığımdan beri hiçbir ayar yapmadım BIOS'a da hiç girmedim ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok ondan değildir ama bir BIOS Update yapsan iyi olabilir Artı 0 Eksi
Jarvısx16 dedi: Ustam hiç dikkat etmedim kendim kurmadım bilgisayarcıya kurdurtmuştum o yüzden bilmiyorum onu. Bilgisayarı aldığımdan beri hiçbir ayar yapmadım BIOS'a da hiç girmedim ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok ondan değildir ama bir BIOS Update yapsan iyi olabilir
ardahsen Picopat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #6 Jarvısx16 dedi: Ustam hiç dikkat etmedim kendim kurmadım bilgisayarcıya kurdurtmuştum o yüzden bilmiyorum onu. Bilgisayarı aldığımdan beri hiçbir ayar yapmadım BIOS'a da hiç girmedim ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kanka zaten o ayar otomatik olarak açık oluyor sen bir BIOS'a bak. Eğer Auto daysa değiştir. Artı 0 Eksi
Jarvısx16 dedi: Ustam hiç dikkat etmedim kendim kurmadım bilgisayarcıya kurdurtmuştum o yüzden bilmiyorum onu. Bilgisayarı aldığımdan beri hiçbir ayar yapmadım BIOS'a da hiç girmedim ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kanka zaten o ayar otomatik olarak açık oluyor sen bir BIOS'a bak. Eğer Auto daysa değiştir.