kittyy Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 317 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #1 Kasanın fanları çalıştıramadım. Acaba neyi yanlış yaptım?
Çözüm kittyy 10 Şubat 2025 temmuzz dedi: Çoklayıcı ile mi bağlı ? Ana kart ve fanların markası nedir ? Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam. Fanların güç kablolarını takmayı unutmuşum.
temmuzz dedi: Çoklayıcı ile mi bağlı ? Ana kart ve fanların markası nedir ? Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam. Fanların güç kablolarını takmayı unutmuşum.
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.667 Makaleler 2 Çözümler 12 10 Şubat 2025 #2 kittyy dedi: Kasanın fanları çalıştıramadım. Acaba neyi yanlış yaptım? Genişletmek için tıkla... Çoklayıcı ile mi bağlı ? Ana kart ve fanların markası nedir ? Artı 0 Eksi
kittyy dedi: Kasanın fanları çalıştıramadım. Acaba neyi yanlış yaptım? Genişletmek için tıkla... Çoklayıcı ile mi bağlı ? Ana kart ve fanların markası nedir ?
KS KS kittyy Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 317 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #3 temmuzz dedi: Çoklayıcı ile mi bağlı ? Ana kart ve fanların markası nedir ? Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam. Fanların güç kablolarını takmayı unutmuşum. Artı 0 Eksi Çözüm
temmuzz dedi: Çoklayıcı ile mi bağlı ? Ana kart ve fanların markası nedir ? Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam. Fanların güç kablolarını takmayı unutmuşum.