M mertlanco Megapat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 218 29 Mayıs 2020 #1 Adet kasa fanı çalışmıyor. Fanların motor kısımları ısınıyor fakat hareket yok. Ömürleri dolmuş olabilir mi?
Adet kasa fanı çalışmıyor. Fanların motor kısımları ısınıyor fakat hareket yok. Ömürleri dolmuş olabilir mi?
fruther Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 326 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #2 Eğer fanlar zor dönüyorsa paslanmış olabilir. Bu yüzden dönmüyor olabilir. WD-40 kullanmanızı öneririm.
Eğer fanlar zor dönüyorsa paslanmış olabilir. Bu yüzden dönmüyor olabilir. WD-40 kullanmanızı öneririm.
M mertlanco Megapat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 218 1 Haziran 2020 #3 fruther dedi: Eğer fanlar zor dönüyorsa paslanmış olabilir. Bu yüzden dönmüyor olabilir. WD-40 kullanmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bir fanı yağlayarak çözdüm. Diğer fanda ise kablo zedelenmesi olmuş. Lehimleyerek halletim. Teşekkürler.
fruther dedi: Eğer fanlar zor dönüyorsa paslanmış olabilir. Bu yüzden dönmüyor olabilir. WD-40 kullanmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bir fanı yağlayarak çözdüm. Diğer fanda ise kablo zedelenmesi olmuş. Lehimleyerek halletim. Teşekkürler.