Kayra Cem Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 698 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2020 #1 Arkadaşlar PSU'ya bağlı fanları nasıl kontrol edeceğim? Kontrolcü al falan diyorlar da bana bir kontrolcü önerir misiniz, ucuz olsun ama. Bir de nasıl bağlantı yapacağım, detaylı şekilde anlatırsanız çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2020
Arkadaşlar PSU'ya bağlı fanları nasıl kontrol edeceğim? Kontrolcü al falan diyorlar da bana bir kontrolcü önerir misiniz, ucuz olsun ama. Bir de nasıl bağlantı yapacağım, detaylı şekilde anlatırsanız çok sevinirim.
snrkaan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.432 Makaleler 6 Çözümler 6 4 Mart 2020 #2 Silverstone CPF04 8x PWM 4Pin Fan Çoklayıcı (SST-CPF04) Fiyatı Ben bu fan çoğaltıcıyı kullanıyorum. Bunu alıp bütün fanları buna takın. Bu çoklayıcıyı da anakartın System fan pinine takın. Daha sonra fanların hızlarını BIOS'tan ayarlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Silverstone CPF04 8x PWM 4Pin Fan Çoklayıcı (SST-CPF04) Fiyatı Ben bu fan çoğaltıcıyı kullanıyorum. Bunu alıp bütün fanları buna takın. Bu çoklayıcıyı da anakartın System fan pinine takın. Daha sonra fanların hızlarını BIOS'tan ayarlayabilirsiniz.
KS KS Kayra Cem Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 698 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2020 #3 snrkaan dedi: Silverstone CPF04 8x PWM 4Pin Fan Çoklayıcı (SST-CPF04) Fiyatı Ben bu fan çoğaltıcıyı kullanıyorum. Bunu alıp bütün fanları buna takın. Bu çoklayıcıyı da anakartın System fan pinine takın. Daha sonra fanların hızlarını BIOS'tan ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim snrkaan dedi: Silverstone CPF04 8x PWM 4Pin Fan Çoklayıcı (SST-CPF04) Fiyatı Ben bu fan çoğaltıcıyı kullanıyorum. Bunu alıp bütün fanları buna takın. Bu çoklayıcıyı da anakartın System fan pinine takın. Daha sonra fanların hızlarını BIOS'tan ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu ne oluyor peki Dosya Ekleri A04614C2-AB09-4597-BC92-8E4DCB588D9F.png 160,6 KB · Görüntüleme: 55 Artı 0 Eksi
snrkaan dedi: Silverstone CPF04 8x PWM 4Pin Fan Çoklayıcı (SST-CPF04) Fiyatı Ben bu fan çoğaltıcıyı kullanıyorum. Bunu alıp bütün fanları buna takın. Bu çoklayıcıyı da anakartın System fan pinine takın. Daha sonra fanların hızlarını BIOS'tan ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim snrkaan dedi: Silverstone CPF04 8x PWM 4Pin Fan Çoklayıcı (SST-CPF04) Fiyatı Ben bu fan çoğaltıcıyı kullanıyorum. Bunu alıp bütün fanları buna takın. Bu çoklayıcıyı da anakartın System fan pinine takın. Daha sonra fanların hızlarını BIOS'tan ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu ne oluyor peki
snrkaan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.432 Makaleler 6 Çözümler 6 4 Mart 2020 #4 Kayra Cem dedi: Çok teşekkür ederim Bu ne oluyor peki Genişletmek için tıkla... SATA güç kablosu. Güç alması için PSU'ya bağlamanız gerekecek onu ve diğer ucunu da anakartın dediğim yerine bağlayacaksınız. Artı 0 Eksi
Kayra Cem dedi: Çok teşekkür ederim Bu ne oluyor peki Genişletmek için tıkla... SATA güç kablosu. Güç alması için PSU'ya bağlamanız gerekecek onu ve diğer ucunu da anakartın dediğim yerine bağlayacaksınız.
KS KS Kayra Cem Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 698 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2020 #5 snrkaan dedi: SATA güç kablosu. Güç alması için PSU'ya bağlamanız gerekecek onu ve diğer ucunu da anakartın dediğim yerine bağlayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır daha sorum kalmadı teşekkürler Artı 0 Eksi
snrkaan dedi: SATA güç kablosu. Güç alması için PSU'ya bağlamanız gerekecek onu ve diğer ucunu da anakartın dediğim yerine bağlayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır daha sorum kalmadı teşekkürler