Keyn96 Decapat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sound & Video System Sales Representative 6 Eylül 2021 #11 Fön makinesini soğuk olarak ayarlıyorum. Fanın güç kablolorını kısa devre olmaması için söküp basıyorum fönü.
Fön makinesini soğuk olarak ayarlıyorum. Fanın güç kablolorını kısa devre olmaması için söküp basıyorum fönü.
wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 6 Eylül 2021 #12 couza dedi: Dostlar, epey bir toz oldu diye düşünüyorum işlemcinin fani ve kasanin fanlari. Peçete ile hafif tozları alsam bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam fön makinesi veya süpürgeyle de alabilirsiniz. Ama bunu yaparken fan soketini anakarttan çıkartıp yapın. Fanın dönmesi statik elektrik oluştururup anakartta sorunlara neden olabilir.
couza dedi: Dostlar, epey bir toz oldu diye düşünüyorum işlemcinin fani ve kasanin fanlari. Peçete ile hafif tozları alsam bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam fön makinesi veya süpürgeyle de alabilirsiniz. Ama bunu yaparken fan soketini anakarttan çıkartıp yapın. Fanın dönmesi statik elektrik oluştururup anakartta sorunlara neden olabilir.