Selamlar, Kasamın içi mukemmel kablolanmıs olmasına ragmen ve önde 3 arkada 1 adet fan varken çok ısınıyor. Nedeninin ön tarafın cam olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Her neyse kasanın üstünde 2 adet fan mevcut herkes üst tarafa egzoz fan takılır diyor ama benim düşüncem soguk hava üflerse hem direk ekran kartınl ve işlemciye temas ettigi icin daha iyi sogutma işlemi gerçekleşir. Hem zaten içeriden sıcak hava atılsa öndeki fanlar sogutmadıktan sonra işe yaramaz diye düşünüyorum. Sizce egzoz fan mı yararlı olur yoksa hava üfleyecek şekilde mi takmalıyım?
Sorun birazda olsa gidecektir. Pahalı olması önemli değil kalitesi sunduğu özelikler vs. kasa alırken biraz araştırsaydınız bu kasa yerine çok daha iyi kasa alabilirdiniz ısınma problemide kasanızdan kaynaklı.
Bu webteknonun silver adlı kasasıni satin aldım fiyati ve özellikleri mukemmeldi yani rx 580 ve r5 2600lü sistem 480gb ssd sadece 3300tl cogu site 3700den asagi satmiyor uzun suredir her yerden takip ettim en makul fiyatlisi buydu aldım ama sitede baska kasa modeli yoktu galiba varsada 200tl daha pahalı idi bende degişmedim kasanın yan camini actim 85 dereceden 75 dereceye düstü bf1de ama camı açık oluncada kendimi güvensiz hissediyorum ya
Egzoz fanlar arkada 1 üstte 2 olacak şekilde takın. Kasa hava akışı iyi değilse en azından 1 adet 80 CFM üstü güçlü fan kullanın. Akasa viper ve bulabilirseniz Cooler master Blade master en güçlü fanlardandır. Çoğu fandan en az 2 kat daha güçlüler.