D darknight3457 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 400 Çözümler 1 6 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar elimde 2 tane 12 cm'lik fan var. Kasayı aşağıda fotoya bıraktım, arkada egzoz yuvası, üstte 2 yuva ve önde de 2 yuva var. (Önü açık kullanıyorum, hava alıyor.) Sizce nereye yerleştirmeliyim?
Arkadaşlar elimde 2 tane 12 cm'lik fan var. Kasayı aşağıda fotoya bıraktım, arkada egzoz yuvası, üstte 2 yuva ve önde de 2 yuva var. (Önü açık kullanıyorum, hava alıyor.) Sizce nereye yerleştirmeliyim?
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.589 Makaleler 6 Çözümler 9 6 Mayıs 2021 #2 darknight3457 dedi: Arkadaşlar elimde 2 tane 12 Cm'lik fan var. Kasayı aşağıda fotoya bıraktım, arkada egzoz yuvası, üstte 2 yuva ve önde de 2 yuva var. (önü açık kullanıyorum, hava alıyor.) Sizce nereye yerleştirmeliyim? Eki Görüntüle 1010754 Genişletmek için tıkla... İkisini de öne tak.
darknight3457 dedi: Arkadaşlar elimde 2 tane 12 Cm'lik fan var. Kasayı aşağıda fotoya bıraktım, arkada egzoz yuvası, üstte 2 yuva ve önde de 2 yuva var. (önü açık kullanıyorum, hava alıyor.) Sizce nereye yerleştirmeliyim? Eki Görüntüle 1010754 Genişletmek için tıkla... İkisini de öne tak.
theFaceless Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2017 Mesajlar 1.306 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Budapeşte 6 Mayıs 2021 #3 Öne yerleştirin. Arkadaki egzoz fan yeterli 3 fanınız varsa.
D darknight3457 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 400 Çözümler 1 6 Mayıs 2021 #4 theFaceless dedi: Öne yerleştirin. Arkadaki egzoz fan yeterli 3 fanınız varsa. Genişletmek için tıkla... Hayır o egzoz fan var bir adet 12 Cm'lik fan var, şu anlık 3 fanım yok.
theFaceless dedi: Öne yerleştirin. Arkadaki egzoz fan yeterli 3 fanınız varsa. Genişletmek için tıkla... Hayır o egzoz fan var bir adet 12 Cm'lik fan var, şu anlık 3 fanım yok.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.163 Makaleler 3 Çözümler 194 6 Mayıs 2021 #5 Kasanın önü mangal gibi duruyor. Üzerine takmanız daha faydalı olur.
D darknight3457 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 400 Çözümler 1 6 Mayıs 2021 #6 ItsAllGoodman dedi: Kasanın önü mangal gibi duruyor. Üzerine takmanız daha faydalı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam öndeki çıkıntılı RGB yeri söktüm kasa içeri hava alıyor.
ItsAllGoodman dedi: Kasanın önü mangal gibi duruyor. Üzerine takmanız daha faydalı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam öndeki çıkıntılı RGB yeri söktüm kasa içeri hava alıyor.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.589 Makaleler 6 Çözümler 9 6 Mayıs 2021 #7 darknight3457 dedi: Hocam öndeki çıkıntılı RGB yeri söktüm kasa içeri hava alıyor. Genişletmek için tıkla... Bir fan daha alın.
darknight3457 dedi: Hocam öndeki çıkıntılı RGB yeri söktüm kasa içeri hava alıyor. Genişletmek için tıkla... Bir fan daha alın.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.163 Makaleler 3 Çözümler 194 6 Mayıs 2021 #8 darknight3457 dedi: Hocam öndeki çıkıntılı RGB yeri söktüm kasa içeri hava alıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman birini ön kısmın en üstüne, diğerini CPU soğutucunun üzerine gelen kısma egzoz olarak takarsanız daha iyi olur.
darknight3457 dedi: Hocam öndeki çıkıntılı RGB yeri söktüm kasa içeri hava alıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman birini ön kısmın en üstüne, diğerini CPU soğutucunun üzerine gelen kısma egzoz olarak takarsanız daha iyi olur.
D darknight3457 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 400 Çözümler 1 6 Mayıs 2021 #9 ItsAllGoodman dedi: O zaman birini ön kısmın en üstüne, diğerini CPU soğutucunun üzerine gelen kısma egzoz olarak takarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamam öyle yapacağım teşekkürler. VİPER34 dedi: Bir fan daha alın. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten yeni alana kadar idare etmesi için nerelere takmalıyım anlamında konuyu açtım.
ItsAllGoodman dedi: O zaman birini ön kısmın en üstüne, diğerini CPU soğutucunun üzerine gelen kısma egzoz olarak takarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamam öyle yapacağım teşekkürler. VİPER34 dedi: Bir fan daha alın. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten yeni alana kadar idare etmesi için nerelere takmalıyım anlamında konuyu açtım.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.589 Makaleler 6 Çözümler 9 6 Mayıs 2021 #10 darknight3457 dedi: Tamam öyle yapacağım teşekkürler. Hocam zaten yeni alana kadar idare etmesi için nerelere takmalıyım anlamında konuyu açtım. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman.
darknight3457 dedi: Tamam öyle yapacağım teşekkürler. Hocam zaten yeni alana kadar idare etmesi için nerelere takmalıyım anlamında konuyu açtım. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman.