UtkuRS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.894 Makaleler 2 Çözümler 43 14 Mayıs 2023 #11 Xoloth dedi: Girişinin kopmuş olması benim için pek dert değil, eğer PCB'den kopmadıysa. En sessizi Zalman ise onu almak isterim. Yeriniz neresi? Genişletmek için tıkla... Diyarbakır'da ikamet ediyorum. Discord üzerinden eklerseniz müsait olduğumda fotoğrafını atabilirim.
Xoloth dedi: Girişinin kopmuş olması benim için pek dert değil, eğer PCB'den kopmadıysa. En sessizi Zalman ise onu almak isterim. Yeriniz neresi? Genişletmek için tıkla... Diyarbakır'da ikamet ediyorum. Discord üzerinden eklerseniz müsait olduğumda fotoğrafını atabilirim.
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.320 Makaleler 7 Çözümler 31 22 Haziran 2023 #12 UtkuRS dedi: Diyarbakır'da ikamet ediyorum. Discord üzerinden eklerseniz müsait olduğumda fotoğrafını atabilirim. Genişletmek için tıkla... Ekledim Discord'dan.
UtkuRS dedi: Diyarbakır'da ikamet ediyorum. Discord üzerinden eklerseniz müsait olduğumda fotoğrafını atabilirim. Genişletmek için tıkla... Ekledim Discord'dan.