Kasa fanlarını kasasız çalıştırmak

HyperWhite35

Centipat
Daha fazla  
İşlemci
İ5 13400F
Merhaba garip bir istek ama i5 13400F zamanında PC toplamıştım ve bilgisayara sıvı soğutma taktırdığım için stok fan boşta kaldı. Ben bunu söksem, fanını da zorlayarak ufak bir vantilatör gibi çalıştırabilir miyim? Bunu anlatan rehber var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba garip bir istek ama i5 13400F zamanında PC toplamıştım ve bilgisayara sıvı soğutma taktırdığım için stok fan boşta kaldı. Ben bunu söksem, fanını da zorlayarak ufak bir vantilatör gibi çalıştırabilir miyim? Bunu anlatan rehber var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fanlar 5v ise tam güçte çalışır,12v ise tam gücünü alamaz ama olduğu kadar çalışır.Çalışan ve bir ucu usb olan kabloyu söküceksin ve fandan gelen kırmızı - siyah kabloları birleştiriceksin bu kadar.Aman kırmızı ile siyahı karıştırma kablonun son durumu hiç hoşuna gitmeyebilir :) Öyle vantilatör performansı bekleme 30cm den uzağa koyarsan havayı hissetmezsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı