Kasa fanlarının LED'lerini kapatmak

Alcazar90

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar kasadaki fanların LED'lerini kapatmak istiyorum fakat ARGB değiller. Bende LED kablosunu sökmeye karar verdim. Hangi kablo ve nerede olduğunu bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Hocam bir LED diye çıkışı olur bir de fan diye çıkış olur kontrolcüde LED olanlari çıkartabilirsiniz ama görsel paylassaniz daha sağlıklı olur.

Hocam fanlar molex tek bir yere bağlı arka kısımda onları mı soruyorsunuz
Bağlantı Molex ise arkadaşın dediği gibi söndüremezsiniz. İki seçeneğiniz var:
1: Fan pervanesini gövdeden ayırıp kart üzerinden LED'leri sökebilirsiniz.
2: Molex kablosunun bağlantısını düzenleyerek 12 Volt'tan 7 ya da 5 Volt'a düşürme yapabilirsiniz. Ancak aynı oradana fanlarınız da yavaşlar. 5 Volt denemedim ama bu yöntemle Volt değerlerini düşürürseniz yine iki ihtimal bulunuyor: LED'ler tamamen söner ya da yaydığı ışık azalır.

Bağlantı Molex ise arkadaşın dediği gibi söndüremezsiniz. İki seçeneğiniz var:
1: Fan pervanesini gövdeden ayırıp kart üzerinden LED'leri sökebilirsiniz.
2: Molex kablosunun bağlantısını düzenleyerek 12 Volt'tan 7 ya da 5 Volt'a düşürme yapabilirsiniz. Ancak aynı oradana fanlarınız da yavaşlar. 5 volt denemedim ama bu yöntemle volt değerlerini düşürürseniz yine iki ihtimal bulunuyor: LED'ler tamamen söner ya da yaydığı ışık azalır.

Hocam ARGB fan alın 3'lu 4'lu 800 900'e satiliyor. Anlattığıniz durumda pek mümkün değil gibi gözüküyor.

Şimdilik böyle devam o zaman biraz zahmetli duruyor ileriki zamanlarda ARGB düşünürüm teşekkürler yanıtlarınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı