Monarch58 Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 115 Çözümler 1 13 Ağustos 2024 #1 İnternetten baktığımda kasamın fanları RGB olarak gözüküyor, ama nasıl değiştireceğimi bilmiyorum. Kasam bu:FRISBY 4x120mm DUAL RING RGB FANLI 600W 80 PLUS BRONZE MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2024
İnternetten baktığımda kasamın fanları RGB olarak gözüküyor, ama nasıl değiştireceğimi bilmiyorum. Kasam bu:FRISBY 4x120mm DUAL RING RGB FANLI 600W 80 PLUS BRONZE MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AbdullahEsir Hectopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 1.057 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #2 Monarch58 dedi: İnternetten baktığımda kasamın fanları RGB olarak gözüküyor, ama nasıl değiştireceğimi bilmiyorum. Kasam bu:FRISBY 4x120mm DUAL RING RGB FANLI 600W 80 PLUS BRONZE MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Fan bağlantısını kasadaki RGB portuna takacaksın sonra anakartın yazılımı ile kontrol edeceksin.
Monarch58 dedi: İnternetten baktığımda kasamın fanları RGB olarak gözüküyor, ama nasıl değiştireceğimi bilmiyorum. Kasam bu:FRISBY 4x120mm DUAL RING RGB FANLI 600W 80 PLUS BRONZE MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Fan bağlantısını kasadaki RGB portuna takacaksın sonra anakartın yazılımı ile kontrol edeceksin.
Monarch58 Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 115 Çözümler 1 13 Ağustos 2024 #3 AbdullahEsir dedi: Fan bağlantısını kasadaki RGB portuna takacaksın sonra anakartın yazılımı ile kontrol edeceksin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım peki? Ve kasa fanlarına baktığım zaman arkasında Rainbow fan yazıyor. Anakartım BIOSTAR B660MX-E
AbdullahEsir dedi: Fan bağlantısını kasadaki RGB portuna takacaksın sonra anakartın yazılımı ile kontrol edeceksin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım peki? Ve kasa fanlarına baktığım zaman arkasında Rainbow fan yazıyor. Anakartım BIOSTAR B660MX-E
AbdullahEsir Hectopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 1.057 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #4 Monarch58 dedi: Nasıl yapacağım peki? Ve kasa fanlarına baktığım zaman arkasında Rainbow fan yazıyor. Anakartım BIOSTAR B660MX-E Genişletmek için tıkla... Rainbow ise kendi sabit yanar görseldeki gibi sen karışamazsın.
Monarch58 dedi: Nasıl yapacağım peki? Ve kasa fanlarına baktığım zaman arkasında Rainbow fan yazıyor. Anakartım BIOSTAR B660MX-E Genişletmek için tıkla... Rainbow ise kendi sabit yanar görseldeki gibi sen karışamazsın.