Kasa hareket ettirilince R3 3100 sistem donuyor

yigit541

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
GTX 1050
Anakart
Msi A320 M-A Pro Max
İşlemci
AMD Ryzen 3 3100
Selamünaleyküm arkadaşlar. Gaming bir bilgisayara sahibim ve yaklaşık 3 senedir kullanmaktayım. Yaklaşık 1-2 aydır bu sorunu yaşıyorum kasamı şiddeti fark etmeksizin en ufak hareket getirdiğinde tamamen Windows donuyor. Bilgisayarımın ışıkları falan dönmeye devam ediyor. Ama Windows komple donuyor. Format diyebilirsiniz. Format atamam bazı programlarım var başka PC'de çalışmıyor yani bu bilgisayarın IP'sine özgü bir program. Formatlarsam programlarım gidecek. Video atabilirim isteyen olursa. Yardımınıza ihtiyacım var. Temizleyim mi acaba ne yapım bilemedim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm arkadaşlar. Gaming bir bilgisayara sahibim ve yaklaşık 3 senedir kullanmaktayım. Yaklaşık 1-2 aydır bu sorunu yaşıyorum kasamı şiddeti fark etmeksizin en ufak hareket getirdiğinde tamamen Windows donuyor. Bilgisayarımın ışıkları falan dönmeye devam ediyor. Ama Windows komple donuyor. Format diyebilirsiniz. Format atamam bazı programlarım var başka PC'de çalışmıyor yani bu bilgisayarın IP'sine özgü bir program. Formatlarsam programlarım gidecek. Video atabilirim isteyen olursa. Yardımınıza ihtiyacım var. Temizleyim mi acaba ne yapım bilemedim?
Güç kablosunu veya PSU'yu değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Aynı durum bende de olmaya başladı. Kasayı sarsmadan olduğu yerde sadece sürüyorum; 2-3cm oynatsam ya donuyor ya mavi ekran çıkıyor ya da sistem çalışmaya devam ettiği halde görüntü gidiyor. Görüntü gittiği vakit telefondan bilgisayara bağlanıyorum ve sistemin çalışmaya devam ettiğini görüyorum ama hiçbir şekilde monitöre görüntü getiremiyorum tekrar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı