Kasa Hariç DDR3 Sistem Parçaları Tavsiyesi

Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
Kasam AOpen marka fakat modelini bilmiyorum.
Image1543091431.223138.jpg

Anakartım: P5KPL-SE

Sisteme kökten yükseltme yapmak istiyorum. Monitörüm VGA monitör. Sosyal'de bazı arkadaşlar G41, Asrock gibi anakartlar önerdi, onlar olabilir. Ayrıca 350W PSU’ya sahibim (AOpen)

Anakart tavsiyesi verip, almam gereken diğer bileşenleri de söylerseniz sevinirim. Mesela DDR3 8 GB RAM falan önerin. DDR3 destekli olsa daha iyi olur.
Tavsiye örneği:
XXXX anakart
XXXX RAM
XXXX işlemci (desteklenen işlemciler)
XXXX (başka gerekli bileşenler)
Kasanın fan boyları 12 cm. Uygun bir fan önerirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU'yu kullanmayız. O kasayı yani görüntü olarak gözünüzü yakmayacaksa kasayı çıkartalım bütçeden.
Tek siteden toplayacağım ben daha ucuza bulursun muhtemelen farklı sitelerden.
Ekran Alıntısı.PNG

3770 TL'ye böyle bir sistem olabilir. Bütçenizi arttıramayacaksanız şöyle olabilir.
Bütçe yükseltilemeyecekse anakart B450 yapılıp, Ryzen 3 2200G koyulabilir. Para artarsa SSD alınabilir.

PSU'yu kullanmayız. O kasayı yani görüntü olarak gözünüzü yakmayacaksa kasayı çıkartalım bütçeden.
Tek siteden toplayacağım ben daha ucuza bulursun muhtemelen farklı sitelerden.
Eki Görüntüle 346408
3770 TL'ye böyle bir sistem olabilir. Bütçenizi arttıramayacaksanız şöyle olabilir.
Bütçe yükseltilemeyecekse anakart B450 yapılıp, Ryzen 3 2200G koyulabilir. Para artarsa SSD alınabilir.

3770 TL olan iyimiş fakat kasa ve monitör de lazım o zaman.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı