Kriyuss Kilopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #11 Nehir899 dedi: Ön tarafa olurda fanlar birbirlerijni yavaşlatıyor. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam öne takınca radyatör fanlarının hızımı düşüyor?
Nehir899 dedi: Ön tarafa olurda fanlar birbirlerijni yavaşlatıyor. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam öne takınca radyatör fanlarının hızımı düşüyor?
Nehir899 Decapat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 148 5 Haziran 2021 #12 Kriyuss dedi: Anlamadım hocam öne takınca radyatör fanlarının hızımı düşüyor? Genişletmek için tıkla... Aynen.
Kriyuss dedi: Anlamadım hocam öne takınca radyatör fanlarının hızımı düşüyor? Genişletmek için tıkla... Aynen.
Kriyuss Kilopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #13 O zaman fanlarda sıkıntı var, normalde olmaması gereken birşey. Fanları değiştirip dediğim düzene geçmenizi öneririm.
O zaman fanlarda sıkıntı var, normalde olmaması gereken birşey. Fanları değiştirip dediğim düzene geçmenizi öneririm.