Jaavei Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.830 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Hatay 12 Temmuz 2021 #11 clln dedi: Elinizde fotoğraf varsa sıkıntı olmaz ancak ışığı yanmıyor dediğiniz an servis raporu için oyalayacaklar sizi. Çünkü onlarda parayı markadan alıp size vermeye çalışacaklar. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf var hocam yamuk kısmın ve ışığı yanmayan fanların fotoğrafını çektim ve iade açıklaması olarak gönderdim.
clln dedi: Elinizde fotoğraf varsa sıkıntı olmaz ancak ışığı yanmıyor dediğiniz an servis raporu için oyalayacaklar sizi. Çünkü onlarda parayı markadan alıp size vermeye çalışacaklar. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf var hocam yamuk kısmın ve ışığı yanmayan fanların fotoğrafını çektim ve iade açıklaması olarak gönderdim.
C clln Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 554 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #12 Jaavei dedi: Fotoğraf var hocam yamuk kısmın ve ışığı yanmayan fanların fotoğrafını çektim ve iade açıklaması olarak gönderdim. Genişletmek için tıkla... Umarım çok bekletmezler ya da geldiğinden daha kötü bir şekilde yollamazlar. En kötü THH gidersiniz 6 ay içinde alırsınız.
Jaavei dedi: Fotoğraf var hocam yamuk kısmın ve ışığı yanmayan fanların fotoğrafını çektim ve iade açıklaması olarak gönderdim. Genişletmek için tıkla... Umarım çok bekletmezler ya da geldiğinden daha kötü bir şekilde yollamazlar. En kötü THH gidersiniz 6 ay içinde alırsınız.