Kasa için 1 TB HDD önerisi

Bütçe
1500

Emir Candemir

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
B460M A Pro
Merhaba, günaydın, hayırlı Ramazanlar. Kasada B460M-A Pro anakart var, 500 GB M.2 SSD takılı. Ek olarak 1 TB HDD takmak istiyorum. Bütçe en fazla 1500 TL. HDD önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, günaydın, hayırlı Ramazanlar. Kasada B460M-A Pro anakart var, 500 GB M.2 SSD takılı. Ek olarak 1 TB HDD takmak istiyorum. Bütçe en fazla 1500 TL. HDD önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam, sıfır HDD almanızı önermem. 2.el olarak 500TL civarına 1TB bulunuyor.

İlla sıfır alacaksanız bütçeyi arttırıp, 2000TL civarına Exceria Sata alın veya çevirici ile Exceria G2.

Hocam, sıfır HDD almanızı önermem. 2.el olarak 500TL civarına 1TB bulunuyor.

İlla sıfır alacaksanız bütçeyi arttırıp, 2000TL civarına Exceria SATA alın veya çevirici ile Exceria g2.

HDD'den pek anlamam ama araştırdığım kadarı ile WD Toshiba tarzı marka öneriyorlar zaten hikayeli oyun için almak istiyorum.

Bunlar nasıldır.

Bunlar nasıldır.

Bu iki modelde bakılabilir ancak sabit disk konusunda Toshiba zirvede, 10 yıldan fazla kullanılabilir kaliteli sabit diskler üretiyor ve bu bütçedeki alınabilecek en iyi model Toshiba P300.

HDD'den pek anlamam ama araştırdığım kadarı ile WD Toshiba tarzı marka öneriyorlar zaten hikayeli oyun için almak istiyorum.
7200RPM olduğu sürece bir sıkıntı yok ama dediğim gibi hocam, okadar para etmezler. Ya SSD alın yada 2.el alın bana göre.
HDD'ler zaten çoğunlukla uzun ömürlü olur.

7200RPM olduğu sürece bir sıkıntı yok ama dediğim gibi hocam, o kadar para etmezler. Ya SSD alın ya da 2.el alın bana göre.

Peki SSD önerebilir misiniz 500GB bütçeyi geçmesin yeter.

7200RPM olduğu sürece bir sıkıntı yok ama dediğim gibi hocam, o kadar para etmezler. Ya SSD alın ya da 2.el alın bana göre.

Dediğiniz mantıklı geldi o yüzden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı