Aslında daha iyi bir fikrim var. M100a ile M100R aynı bantta, aynı şekilde iskelete sahip olarak üretilen kasalar. Mesela ben M100R kullanmama rağmen sizin M100A'daki yandan vidalama delikleri var. Ancak M100R modelinin camı kasanın arkasından 2 adet parmak vida ile takılıyor. Aynı şekilde M100A'da da M100R'ın arkadaki iki vida deliği vardır diye düşünüyorum. Bu durumda eğer bir yerden M100R'ın yan camını bulursanız hiç zorlanmadan takabileceğinizi düşünüyorum. Ancak M100R camı bulmak biraz zor olabilir.
Dediğim gibi kasanız iskelet olarak M100R'ın aynısı sayılır. M100R'da temperli cam var. İster M100R'ın yan camını bulun, hiç uğraşmadan kolayca takarsınız, isterseniz de yanınıza kasanın pleksi kapağını alıp çevrenizdeki camcıları dolaşın ve aynı ölçülerde cam kestirmek istediğinizi söyleyin. Temperli cam bulamasanız da normal cam kesen bir yer bulursunuz.Cam kestirmem mümkün mü temperli uygun olur mu kasaya?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.