T thebaros25 Hectopat Katılım 9 Kasım 2017 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2018 #1 Benim aldığım kasada 5 tane fan vardı ama güç kaynağından onlara uyumlu 3 tane giriş yeri çıktı. 2 fanı bağlayamadım. Anakartta da takacak uygun bir yer bulamadım. Kalan fanları nasıl bağlayabilirim? Kasa: FRISBY FC-9050G GAMEMAX USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar PSU: SilverStone 700W 80+ Strider Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı Fiyatı Anakart: Msi B450 Gaming Plus Am4 Anakart - Vatan Bilgisayar Bahsettiğim fan kabloları bunlar.
Benim aldığım kasada 5 tane fan vardı ama güç kaynağından onlara uyumlu 3 tane giriş yeri çıktı. 2 fanı bağlayamadım. Anakartta da takacak uygun bir yer bulamadım. Kalan fanları nasıl bağlayabilirim? Kasa: FRISBY FC-9050G GAMEMAX USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar PSU: SilverStone 700W 80+ Strider Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı Fiyatı Anakart: Msi B450 Gaming Plus Am4 Anakart - Vatan Bilgisayar Bahsettiğim fan kabloları bunlar.
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.112 Makaleler 1 Çözümler 13 27 Aralık 2018 #2 Anakartinizda 3 adet kasa/sys fan baglantisi bulunmakta. 3'unu anakarta, diger ikisini molex (fotografini attiginiz) baglantisina baglayin.
Anakartinizda 3 adet kasa/sys fan baglantisi bulunmakta. 3'unu anakarta, diger ikisini molex (fotografini attiginiz) baglantisina baglayin.
T thebaros25 Hectopat Katılım 9 Kasım 2017 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2018 #3 Savia dedi: Anakartinizda 3 adet kasa/sys fan baglantisi bulunmakta. 3'unu anakarta, diger ikisini molex (fotografini attiginiz) baglantisina baglayin. Genişletmek için tıkla... Burdan işaretleyebilir misiniz zahmet olmazsa ? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2018-12-27 at 23.24.20.jpeg 220,1 KB · Görüntüleme: 625
Savia dedi: Anakartinizda 3 adet kasa/sys fan baglantisi bulunmakta. 3'unu anakarta, diger ikisini molex (fotografini attiginiz) baglantisina baglayin. Genişletmek için tıkla... Burdan işaretleyebilir misiniz zahmet olmazsa ?
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.112 Makaleler 1 Çözümler 13 27 Aralık 2018 #4 Islemci sogutucunun baglantisini da RAM slotlarinin hemen solundaki baglantiya yapacaksiniz.
T thebaros25 Hectopat Katılım 9 Kasım 2017 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2018 #5 Savia dedi: Islemci sogutucunun baglantisini da RAM slotlarinin hemen solundaki baglantiya yapacaksiniz. Eki Görüntüle 355136 Genişletmek için tıkla... Bütün sistemi kurdum çalıştırdım bitek 2 fan eksik kalmıştı o zaman fanların dişi kısımlarını anakart üzerine takıcam teşekkür ederim.
Savia dedi: Islemci sogutucunun baglantisini da RAM slotlarinin hemen solundaki baglantiya yapacaksiniz. Eki Görüntüle 355136 Genişletmek için tıkla... Bütün sistemi kurdum çalıştırdım bitek 2 fan eksik kalmıştı o zaman fanların dişi kısımlarını anakart üzerine takıcam teşekkür ederim.