H hakean Hectopat Katılım 13 Temmuz 2012 Mesajlar 278 Yer Kütahya 23 Ocak 2013 #1 Şu metal blokarı sökemedim, ida gibi lehim gibi bir şeyler var çıkmıyor. Son çare avuç taşlamayla keseceğim, tavsiyeleriniz nelerdir ? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2013
Şu metal blokarı sökemedim, ida gibi lehim gibi bir şeyler var çıkmıyor. Son çare avuç taşlamayla keseceğim, tavsiyeleriniz nelerdir ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 23 Ocak 2013 #2 Onlar perçin. Metal kesici lazım yoksa çok uğraşırsınız.
H hakean Hectopat Katılım 13 Temmuz 2012 Mesajlar 278 Yer Kütahya 23 Ocak 2013 #3 Teşekkürler, o zaman direkt avuç taşlamayla dalıyorum işe
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 23 Ocak 2013 #4 Sıkıştırma perçin... Taşlama ile de olur, resimde görünen tarafın tersine küçük matkap girerse onla da sökebilirsin.
Sıkıştırma perçin... Taşlama ile de olur, resimde görünen tarafın tersine küçük matkap girerse onla da sökebilirsin.
H hakean Hectopat Katılım 13 Temmuz 2012 Mesajlar 278 Yer Kütahya 23 Ocak 2013 #5 Teşekkürler. Biraz zahmetli oldu ama sonunda çıktı. Amacım tahta kasaya başvurmak. Daha doğrusu bundan önce mermer yapıcaktım olmadı, tahta yapmaya karar verdim. Sizleri yeni konuyu açınca da görmek isterim Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2013
Teşekkürler. Biraz zahmetli oldu ama sonunda çıktı. Amacım tahta kasaya başvurmak. Daha doğrusu bundan önce mermer yapıcaktım olmadı, tahta yapmaya karar verdim. Sizleri yeni konuyu açınca da görmek isterim