Kasa İncelemelerindeki Model Araba Kullanımı

Makaleler
1
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Editör
Bir yüzeyin ne kadar mat, parlak, pürüzlü yada pürüzsüz olduğunu anlatabilmek için, yüzeyin üzerine herhangi bir obje konulur ve objenin yüzey üzerindeki yansımasına bakılır.

Örneğin: üzeri verniklenmiş bir kasa sol yan panelinde, model arabanın görüntüsü yüzey üzerine net bir şekilde yansıyor ve herhangi bir bozulma yok:

tf3vv.jpg

Bu örnekte ise (model araba kasa sol yan paneli üzerindedir) yüzey pürüzlüdür. Arabanın görüntüsü net bir şekilde yüzey üzerinden yansımadığı için, yüzeyin yarı mat yada mat olduğunu söyleyebiliriz.

tf403.jpg

Ben diyordum bu arabanın işlemci soğutucularını incelerken ne işi var. :)

- - - Güncellendi - - -

Referans Amd kartların yazılı incelemesi ne zaman yayınlanır ? Birde hangi model Amd serisi R9 290X, R9 290, R9 280X vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben diyordum bu arabanın işlemci soğutucularını incelerken ne işi var. :)

- - - Güncellendi - - -

Referans Amd kartlarınyazılı incelemesi ne zaman yayınlanır ? Birde hangi model Amd serisi R9 290X, R9 290, R9 280X vs.

R9 290X Türkiye'ye gelmedi. İlk inceleme Asus Matrix Platinum R9 280X'de olacak. Ardından HIS R9 280X ve referans tasarım R9 270X.

Asus Matrix Platinum R9 280X merak ettiklerimin en başında geliyor. Kolay gelsin @Haluk Sekendiz merakla bekliyorum. :)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı