E Emr02 Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 18 3 Kasım 2020 #1 Merhaba, bilgisayardan fazla anlamiyorum. Aldigim parcalari birlestirdim ama son olarak kablolamayi bir turlu beceremedim.
Merhaba, bilgisayardan fazla anlamiyorum. Aldigim parcalari birlestirdim ama son olarak kablolamayi bir turlu beceremedim.
Hunerci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 1.045 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #2 Neyi yapamadınız tam olarak, yardımcı olmaya çalışayım. Artı 0 Eksi
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 3 Kasım 2020 #3 Resim atın arkadaşlar da yardımcı olur. Artı 0 Eksi
K Kn_Bay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 1.165 Makaleler 1 Çözümler 8 3 Kasım 2020 #4 Emr02 dedi: Merhaba, bilgisayardan fazla anlamiyorum. Aldigim parcalari birlestirdim ama son olarak kablolamayi bir turlu beceremedim. Genişletmek için tıkla... Kablolama biraz kasanın kabiletleriyle de alakalı ancak genel olarak en basit ifade etme şekli kabloları arka taraftan öne doğru sokarken takılacakları yerlere en yakın delikten sokmak olur. Artı 0 Eksi
Emr02 dedi: Merhaba, bilgisayardan fazla anlamiyorum. Aldigim parcalari birlestirdim ama son olarak kablolamayi bir turlu beceremedim. Genişletmek için tıkla... Kablolama biraz kasanın kabiletleriyle de alakalı ancak genel olarak en basit ifade etme şekli kabloları arka taraftan öne doğru sokarken takılacakları yerlere en yakın delikten sokmak olur.