FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Benim kasamda kablo yönetimi yok. Bu gidişle kasada delik açacağım. Neyse konuya dönelim. Kasadaki kabloları siyah ip ile sarsam bir sıkıntı olur mu? İp statik elektrik yaratır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2014
Merhaba arkadaşlar. Benim kasamda kablo yönetimi yok. Bu gidişle kasada delik açacağım. Neyse konuya dönelim. Kasadaki kabloları siyah ip ile sarsam bir sıkıntı olur mu? İp statik elektrik yaratır mı?
M melih karacaa Hectopat Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2014 #2 İpin cinsine bağlı kardeşim. Pamuk falansa yapma şansı var galiba. Onun yerine plastik kelepçe kullanmanı öneririm. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2014
İpin cinsine bağlı kardeşim. Pamuk falansa yapma şansı var galiba. Onun yerine plastik kelepçe kullanmanı öneririm.
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 21 Temmuz 2014 #3 Plastik kelepçelerden almanı öneririm. 100 Adet Plastik Cırt Kelepçe Kablo Bağı 150mm GittiGidiyor'da 121890764
Plastik kelepçelerden almanı öneririm. 100 Adet Plastik Cırt Kelepçe Kablo Bağı 150mm GittiGidiyor'da 121890764
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 21 Temmuz 2014 #4 Cırt ile toplarsan daha iyi olur.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2014 #5 melih karacaa dedi: İpin cinsine bağlı kardeşim . Pamuk filnsa yapma şanşı var galiba. Onun yerine plastik kelepçe kullanmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Amerikanlarda sleeve kablo diyorlar galiba. O cinsten olacak ya da türk dilinde ' Ayakkabı ipi '. @Silinen üye Zaten ondan kullanıyorum. Kablolar bağırsak gibi görünüyor. Ben bunları saracağım. @NorthernsKnight Nerden bulabilirim ? Güzel fikir. Teşekkürler.
melih karacaa dedi: İpin cinsine bağlı kardeşim . Pamuk filnsa yapma şanşı var galiba. Onun yerine plastik kelepçe kullanmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Amerikanlarda sleeve kablo diyorlar galiba. O cinsten olacak ya da türk dilinde ' Ayakkabı ipi '. @Silinen üye Zaten ondan kullanıyorum. Kablolar bağırsak gibi görünüyor. Ben bunları saracağım. @NorthernsKnight Nerden bulabilirim ? Güzel fikir. Teşekkürler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Temmuz 2014 #6 Siyah ip değil de ince siyah kablo kullanabilirsin.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2014 #7 @Recep Baltaş Nerden bulabilirim ? Nalburlarda var mıdır ? Bulamazsam siyah ip olur mu ?
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 21 Temmuz 2014 #8 Kasa içi siyah olduğu için siyah cırt alırsan daha hoş olur. @Silinen üye Söylediği ürün. http://www.hepsiburada.com/liste/z-tech-100-adet-cirt-kelepce
Kasa içi siyah olduğu için siyah cırt alırsan daha hoş olur. @Silinen üye Söylediği ürün. http://www.hepsiburada.com/liste/z-tech-100-adet-cirt-kelepce
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2014 #9 Bakalım belki birazda olsa kablo yönetimi yapabilirim kasada. Teşekkürler tüm yorumlar için.