MehmetWezon Decipat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 1.431 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #1 Sistemi keyifen sökerken dikkatimi çekti, kendim toplamadım garantili sistem aldım toplama normal kullanıcıdan. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2025
Sistemi keyifen sökerken dikkatimi çekti, kendim toplamadım garantili sistem aldım toplama normal kullanıcıdan. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.564 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #2 Reset switch anlamına gelir, kasanızda reset tuşu varsa bunu anakartın reset pinine takarsanız kasadaki reset tuşunu kullanabilirsiniz.
Reset switch anlamına gelir, kasanızda reset tuşu varsa bunu anakartın reset pinine takarsanız kasadaki reset tuşunu kullanabilirsiniz.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.575 Makaleler 4 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #3 Kasanızın reset düşmesinin çalışması için anakarta takmanız gerekiyor. Ben kullanmadığım için takılı değil mesela.
Kasanızın reset düşmesinin çalışması için anakarta takmanız gerekiyor. Ben kullanmadığım için takılı değil mesela.
MehmetWezon Decipat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 1.431 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #4 misty rosetta dedi: Reset switch anlamına gelir, kasanızda reset tuşu varsa bunu anakartın reset pinine takarsanız kasadaki reset tuşunu kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kasamda reset tuşu bulunmuyor ve kablo aktif takılı anlamadım, Dark GT Pro modeli sadece başlatma RGB ışığı mevcut?
misty rosetta dedi: Reset switch anlamına gelir, kasanızda reset tuşu varsa bunu anakartın reset pinine takarsanız kasadaki reset tuşunu kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kasamda reset tuşu bulunmuyor ve kablo aktif takılı anlamadım, Dark GT Pro modeli sadece başlatma RGB ışığı mevcut?