void16 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #1 Cooler Master Master Case Pro 3 kasam var. Kasa kapağındaki pleksiyi temperli cam ile değiştirmek istiyorum. Kasaya olur mu?
Cooler Master Master Case Pro 3 kasam var. Kasa kapağındaki pleksiyi temperli cam ile değiştirmek istiyorum. Kasaya olur mu?
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.315 Çözümler 57 2 Nisan 2025 #2 void16 dedi: Cooler Master Master Case Pro 3 kasam var. Kasa kapağındaki pleksiyi temperli cam ile değiştirmek istiyorum. Kasaya olur mu? Genişletmek için tıkla... Şahsen uğraşmaya değmez diye düşünüyorum hocam. He bire bir uyumlu bir şey yapılabiliyorsa kırılmaya neden olmayacaksa yapılabilir.
void16 dedi: Cooler Master Master Case Pro 3 kasam var. Kasa kapağındaki pleksiyi temperli cam ile değiştirmek istiyorum. Kasaya olur mu? Genişletmek için tıkla... Şahsen uğraşmaya değmez diye düşünüyorum hocam. He bire bir uyumlu bir şey yapılabiliyorsa kırılmaya neden olmayacaksa yapılabilir.
void16 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #3 Burak Karabal dedi: Şahsen uğraşmaya değmez diye düşünüyorum hocam. He bire bir uyumlu bir şey yapılabiliyorsa kırılmaya neden olmayacaksa yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Pleksi çizildiği için çok kötü gözüküyor. O yüzden yapmak istiyorum.
Burak Karabal dedi: Şahsen uğraşmaya değmez diye düşünüyorum hocam. He bire bir uyumlu bir şey yapılabiliyorsa kırılmaya neden olmayacaksa yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Pleksi çizildiği için çok kötü gözüküyor. O yüzden yapmak istiyorum.
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.315 Çözümler 57 2 Nisan 2025 #4 void16 dedi: Pleksi çizildiği için çok kötü gözüküyor. O yüzden yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Benimki de öyle pleksi fakat cam uydurmak ne kadar kolay veya zor olur bilemiyorum.
void16 dedi: Pleksi çizildiği için çok kötü gözüküyor. O yüzden yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Benimki de öyle pleksi fakat cam uydurmak ne kadar kolay veya zor olur bilemiyorum.