Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 24 Temmuz 2011 #1 Ben sanırım kasanın fanını bozdum. Kasanın fanı dönmüyor.Ama işlemci ve ekran kartının fanları dönüyor. Şimdi kasanın kapagı acık kullanıyorum. Tamire götürünceye kadar kasanın kapagı acık kullansam olurmu yoksa hemen pc kapatiyim mi?
Ben sanırım kasanın fanını bozdum. Kasanın fanı dönmüyor.Ama işlemci ve ekran kartının fanları dönüyor. Şimdi kasanın kapagı acık kullanıyorum. Tamire götürünceye kadar kasanın kapagı acık kullansam olurmu yoksa hemen pc kapatiyim mi?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 24 Temmuz 2011 #2 Kasanın kapağının açık kalması gerekseydi, kasalar kapaksız satılırdı Bu yüzden kasa kağaını her zaman kapalı tut ki parçalar tozlanmasın. Toz, statik elektrik yapar ve bu da parçaları bozar
Kasanın kapağının açık kalması gerekseydi, kasalar kapaksız satılırdı Bu yüzden kasa kağaını her zaman kapalı tut ki parçalar tozlanmasın. Toz, statik elektrik yapar ve bu da parçaları bozar