Kasa kapağını açık tutmak

egesezer

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar ben İzmir'de yaşıyorum ve burada hava gerçekten çok sıcak olabiliyor bundan dolayı da ekran kartının idle sıcaklıkları bile 50-55 derece olabiliyor ondan dolayı kasanın kapağını açık kullanmak toz haricinde bir sıkıntıya yol açar mı acaba?

Hava akışını bozarsın tavsiye etmiyoruz.

Eskişehir'de de durum aynı. Kasanın kapağını açmaktan ziyade ekleyebilirseniz fan eklemek en iyisi olur. Açık tutsanız da toz dışında bir sıkıntı olmaz. En fazla hava sirkülasyonu zayıflar.

Eskişehir'de de durum aynı. Kasanın kapağını açmaktan ziyade ekleyebilirseniz fan eklemek en iyisi olur. Açık tutsanız da toz dışında bir sıkıntı olmaz. En fazla hava sirkülasyonu zayıflar.

Kasadakı bütün fan yerleri dolu bir de

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen hafta denedim R6 oynarken işlemci 65 derece cam kapalıyken camı çıkarınca 60'a düştü ekran kartı da 70'den 60'a düştü.Ama çok toz topluyor benden demesi.

6 yıldır kasa açık kullanıyorum, tozlanma hariç sorun yok.

Tozlanma sizin PC'yi kullandığınız alana bağlı benimki tertemiz içi kasanın.

Kasanın kapağını açık tutmanı tavsiye etmem.

Tozlanma sizin PC'yi kullandığınız alana bağlı benimki tertemiz içi kasanın.

Gittiğim ve yaşadığım ne kadar yer ve oda varsa hiçbirinde de tozun az olduğu ve kasanın daha az tozlandığı bir yerle daha karşılaşmadım. Var mı öyle bir yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…