Merhaba, Cooler Master Masterbox V2 kasam var.
Bu kasanın kontrolcüsünün ARGB pinini kırdım, lehimleme ile olur gibi de ben bununla uğraşsam mı?
Kasamın 4 adet fanı var öyle geldi elime, 5 adet de kontrolcü de ARGB pin girişi var.
Üstteki işaretlemiş olduğum yeri kırdım, alttaki 5. girişe taktım.
Kasanın en üst tarafına da 3 fanlı 360mm sıvı soğutma taktım.
Yani şu an bu kasaya en fazla 3 önde 1 arkada 4 fan var toplamda.
3 fan da sıvı soğutmanın kasanın en üstüne takılı şekilde bulunuyor.
Kasa fanları olarak 4 fandan başka fan takılabilir mi bu kasaya ona göre uğraşıp o kırılan yere parçasını saklıyorum elektronikçi de lehim yaptıracağım.
Ama bir yandan da kontrolcüyü çöp ederler bozarlar diye korkuyorum.
Ben şimdi bu bahsetmiş olduklarım kasaya takılıyken estra 1 fan takma hakkım var mı?
Sıvı soğutucu olmazsa takabiliyorum yukarıya ama bu malzemeler takılıyken de takabiliyor muyum?
Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim.
Bu kasanın kontrolcüsünün ARGB pinini kırdım, lehimleme ile olur gibi de ben bununla uğraşsam mı?
Kasamın 4 adet fanı var öyle geldi elime, 5 adet de kontrolcü de ARGB pin girişi var.
Üstteki işaretlemiş olduğum yeri kırdım, alttaki 5. girişe taktım.
Kasanın en üst tarafına da 3 fanlı 360mm sıvı soğutma taktım.
Yani şu an bu kasaya en fazla 3 önde 1 arkada 4 fan var toplamda.
3 fan da sıvı soğutmanın kasanın en üstüne takılı şekilde bulunuyor.
Kasa fanları olarak 4 fandan başka fan takılabilir mi bu kasaya ona göre uğraşıp o kırılan yere parçasını saklıyorum elektronikçi de lehim yaptıracağım.
Ama bir yandan da kontrolcüyü çöp ederler bozarlar diye korkuyorum.
Ben şimdi bu bahsetmiş olduklarım kasaya takılıyken estra 1 fan takma hakkım var mı?
Sıvı soğutucu olmazsa takabiliyorum yukarıya ama bu malzemeler takılıyken de takabiliyor muyum?
Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim.