6 617652 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 316 30 Haziran 2023 #1 Merhaba. 16 yaşındayım. Kaşımı kalıcı olarak incelttirmek istiyorum. Kaşa lazer yapan yerler var mı?
ertekin.kubilay Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yönetici 30 Haziran 2023 #2 Yüz bölgesine yapılmıyor, olası bir tahriş, alerji ve yan etki durumunda sen de çok sancı çekersin, bana kalırsa gereksiz...
Yüz bölgesine yapılmıyor, olası bir tahriş, alerji ve yan etki durumunda sen de çok sancı çekersin, bana kalırsa gereksiz...
6 617652 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 316 30 Haziran 2023 #3 ertekin.kubilay dedi: Yüz bölgesine yapılmıyor, olası bir tahriş, alerji ve yan etki durumunda sen de çok sancı çekersin, bana kalırsa gereksiz... Genişletmek için tıkla... Peki kalıcı olarak nasıl incelttirebilirim?
ertekin.kubilay dedi: Yüz bölgesine yapılmıyor, olası bir tahriş, alerji ve yan etki durumunda sen de çok sancı çekersin, bana kalırsa gereksiz... Genişletmek için tıkla... Peki kalıcı olarak nasıl incelttirebilirim?
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.688 Makaleler 13 Çözümler 20 30 Haziran 2023 #4 617652 dedi: Peki kalıcı olarak nasıl incelttirebilirim? Genişletmek için tıkla... Kadın kuaförüne ayda bir defa gitmen yeterli olur.
617652 dedi: Peki kalıcı olarak nasıl incelttirebilirim? Genişletmek için tıkla... Kadın kuaförüne ayda bir defa gitmen yeterli olur.
6 617652 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 316 30 Haziran 2023 #5 Salih METİN dedi: Kadın kuaförüne ayda bir defa gitmen yeterli olur. Genişletmek için tıkla... O kalıcı olmaz. Ben kalıcı olarak kurtulmak istiyorum.
Salih METİN dedi: Kadın kuaförüne ayda bir defa gitmen yeterli olur. Genişletmek için tıkla... O kalıcı olmaz. Ben kalıcı olarak kurtulmak istiyorum.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.688 Makaleler 13 Çözümler 20 30 Haziran 2023 #6 617652 dedi: O kalıcı olmaz. Ben kalıcı olarak kurtulmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kalıcı bildiğim bir yöntem yok. Ablam da her ay kuaföre giderek inceltiyor.
617652 dedi: O kalıcı olmaz. Ben kalıcı olarak kurtulmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kalıcı bildiğim bir yöntem yok. Ablam da her ay kuaföre giderek inceltiyor.
6 617652 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 316 30 Haziran 2023 #7 ertekin.kubilay dedi: Yüz bölgesine yapılmıyor, olası bir tahriş, alerji ve yan etki durumunda sen de çok sancı çekersin, bana kalırsa gereksiz... Genişletmek için tıkla... Tüm mesuliyet ben de desem yaparlar mı?
ertekin.kubilay dedi: Yüz bölgesine yapılmıyor, olası bir tahriş, alerji ve yan etki durumunda sen de çok sancı çekersin, bana kalırsa gereksiz... Genişletmek için tıkla... Tüm mesuliyet ben de desem yaparlar mı?
ertekin.kubilay Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yönetici 30 Haziran 2023 #8 617652 dedi: Tüm mesuliyet ben de desem yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım ne gerek var? hayır kendin bilirsin de ayda 1 kez kaş almak bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum... Gittiğin kişiye bağlı, ben olsam yapmam...
617652 dedi: Tüm mesuliyet ben de desem yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım ne gerek var? hayır kendin bilirsin de ayda 1 kez kaş almak bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum... Gittiğin kişiye bağlı, ben olsam yapmam...
6 617652 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 316 7 Temmuz 2023 #9 ertekin.kubilay dedi: Arkadaşım ne gerek var? hayır kendin bilirsin de ayda 1 kez kaş almak bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum... Gittiğin kişiye bağlı, ben olsam yapmam... Genişletmek için tıkla... Yüze yapılmıyorsa kadınlar nasıl kalıcı olarak kaşlarından kurtuluyor? @technora Komik olan bir şey mi var? Gayet normal bir şey hakkında yardım istemişim. Son düzenleme: 10 Temmuz 2023
ertekin.kubilay dedi: Arkadaşım ne gerek var? hayır kendin bilirsin de ayda 1 kez kaş almak bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum... Gittiğin kişiye bağlı, ben olsam yapmam... Genişletmek için tıkla... Yüze yapılmıyorsa kadınlar nasıl kalıcı olarak kaşlarından kurtuluyor? @technora Komik olan bir şey mi var? Gayet normal bir şey hakkında yardım istemişim.