J3yRelax4 Decapat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 128 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #1 Merhaba dostlar. Kasanın önündeki fanların RGB LED'lerine kaç Volt elektrik geliyor? Kasamın fanındaki bazı LED'ler patladı eğer 12V ise değiştirmeyi düşünüyorum
Merhaba dostlar. Kasanın önündeki fanların RGB LED'lerine kaç Volt elektrik geliyor? Kasamın fanındaki bazı LED'ler patladı eğer 12V ise değiştirmeyi düşünüyorum
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 21 Ekim 2020 #2 Hocam ben bilmiyorum ama multimetreniz varsa multimetre ile kaç volt olduğunu ölçebilirsiniz.
J3yRelax4 Decapat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 128 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #3 Ülker Çikolatalı Gofret dedi: Hocam ben bilmiyorum ama multimetreniz varsa multimetre ile kaç volt olduğunu ölçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam.
Ülker Çikolatalı Gofret dedi: Hocam ben bilmiyorum ama multimetreniz varsa multimetre ile kaç volt olduğunu ölçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam.