Kasa Mod Önerisi

Elaxator

Hectopat
Katılım
7 Eylül 2014
Mesajlar
99
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, ben toplayacağım sistem için ufak ufak para biriktirmeye başlamıştım ve biriken paralarla hangi parçaya para yetiyorsa aldım. Kasayı alacaktım ki sosyalde kasa mod gibi konular gördüm, dikkatimi çekince buna kafa yordum. Bildiğiniz veya sizin elinizde olan mod yapılmış kasa varmı varsa fiyatı ne kadar etti ve resimlerini atar mısınız? Neler alınmalı, hangi kasa alınmalı, nasıl yapılmalı yazarsanız sevinirim.
 
İnternette bu konu hakkında çok konu, resim var ama gerekli ekipmanlar lazım. Matkap, kesici testere tabi (Büyüklerden yardım alarak, ufak kardeşlerimiz için) kasada delikler açılabilir. Yan kapak pleksi glass ile baştan yapılabilir. Sevdiğin renge boyamakta özgürsün. Bu şekilde seni yansıtacak kişisel bir görüntü oluşturabilirsin. Mesela ben kasamın içini hem kırmızıya hemde siyaha boyadım pleksi glass bulunca yan kapakta çalışma yapacam. Şimdiden kolay gelsin. İyi forumlar.
 
Bilgi için teşekkürler de bir şey diyeceğim sizin kasanızın fotoğraflarını atma imkanınız var mı?
 
Buradan bakabilirsin. https://www.technopat.net/sosyal/konu/everest-707b-kasa-İncelemesi.114512/ konu bana aittir. Boyama işlemi yaparken kaliteli bir boya almanı ve kasanı iyicene temizlemeni tavsiye ederim. Mod yapacağın kasanın görüntüsünü paylaşırsan sana önerilerde bulunabilirim.
 
Böyle yaptırdım bende .
 

Dosya Ekleri

  • ttt.jpg
    ttt.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 130
  • asas.jpg
    asas.jpg
    882,4 KB · Görüntüleme: 231
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı