Kasa montaj vidaları nerede bulunabilir?

UcmayanPilot

Hectopat
Mehabalar, yakın zamanda kardeşime tanıdık bir bilgisayarcı aracılığıyla masaüstü bir bilgisayar toplatıp satın aldık. Aradan biraz zaman geçti tabii. Sağ olsun kendisi de kasanın montajını yaparken bazı vidaları eksik takmış. Benim gözüme çarpanlar anakart vidalarının 2 tanesi ve HDD vidaları. Kendisine ayrıca sormayı düşünüyorum bu vidaların akıbetini ancak ne olur ne olmaz ben bu vidaların yedeklerini nasıl ve nereden satın alabilirim acaba ya da kasanın yetkili servisinden talep etsem gönderirler mi? Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Mehabalar, yakın zamanda kardeşime tanıdık bir bilgisayarcı aracılığıyla masaüstü bir bilgisayar toplatıp satın aldık. Aradan biraz zaman geçti tabii. Sağ olsun kendisi de kasanın montajını yaparken bazı vidaları eksik takmış. Benim gözüme çarpanlar anakart vidalarının 2 tanesi ve HDD vidaları. Kendisine ayrıca sormayı düşünüyorum bu vidaların akıbetini ancak ne olur ne olmaz ben bu vidaların yedeklerini nasıl ve nereden satın alabilirim acaba ya da kasanın yetkili servisinden talep etsem gönderirler mi? Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
O bilgisayarcıdan iste. Muhtemelen elinde milyonlarca fazladan vardır.

Vidaları eksik olan modellerin isimleri internette araştırılarak vida kodları öğrenilebilir belki. Burada da paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışalım anakart, işlemci modeli vb.

Bilgisayarcılara gidin daha iyi. İnternet üzerinden kargo parası daha çok tutar. Fazla alırsanız kargo bedava olur. O da sizin için yine maliyetli olur.

En iyi yöntem bilgisayarcıdan almak. Ben öyle fan vidaları için internetten almıştım 4 tane küçük vida 15TL vidalar tuttu. 15TL kargo 4 tane vidaya 30 TL vermiştim içim acıdı.

Konuyu açtıktan sonra kendim de bir araştırayım dedim. Kasa Aerocool Aero One. İnceleme ve yorumlara baktığım zaman anakart montaj vidalarının 4 tane gönderildiğini yazmışlar. (ancak anakartın 6 deliği var.) HDD vidalarıyla ilgili bir şey yazan yok. Ve gariptir ki ürünün kutusundan ne kadar vida çıkması gerektiği ile ilgili bir bilgi de bulamadım. Acaba bilgisayarcının günahını mı alıyorum?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı