beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.641 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Temmuz 2021 #11 Yapabilirsiniz tabii ki fakat ben olsam bilgisayarcı ya götürüdüm kendime güvenemem sonuçta bedava değil
Yapabilirsiniz tabii ki fakat ben olsam bilgisayarcı ya götürüdüm kendime güvenemem sonuçta bedava değil
4 408091 Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.736 Çözümler 12 7 Temmuz 2021 #12 Video izleyerek ve dikkat ederek yapabilirsiniz. Hem boşuna bilgisayarcıya para vermemiş, hem de nasıl montajı yapıldığını öğrenmiş olursunuz.
Video izleyerek ve dikkat ederek yapabilirsiniz. Hem boşuna bilgisayarcıya para vermemiş, hem de nasıl montajı yapıldığını öğrenmiş olursunuz.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 7 Temmuz 2021 #13 Bilgisayarcılar parça çalabiliyor. En azından söylentileri var. Kendin yaparsan hem para ödemezsin hem de bileşenlerini yaban ellere vermemiş olursun.
Bilgisayarcılar parça çalabiliyor. En azından söylentileri var. Kendin yaparsan hem para ödemezsin hem de bileşenlerini yaban ellere vermemiş olursun.
Glank Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.740 Çözümler 15 7 Temmuz 2021 #14 Japonky dedi: Arkadaşlar merhaba. Anakart, işlemci, RAM aldım. Bunları şu anki bilgisayarıma montajını yapabilir miyim? Yoksa bigisayarcıya götürmeme gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Kendiniz yapabilirsiniz bilgisayarcıya gitmenize gerek yok en kötü takıldığınız yerlerde çekinmeden konu açın elbet yardımcı olan arkadaşlar çıkar.
Japonky dedi: Arkadaşlar merhaba. Anakart, işlemci, RAM aldım. Bunları şu anki bilgisayarıma montajını yapabilir miyim? Yoksa bigisayarcıya götürmeme gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Kendiniz yapabilirsiniz bilgisayarcıya gitmenize gerek yok en kötü takıldığınız yerlerde çekinmeden konu açın elbet yardımcı olan arkadaşlar çıkar.
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.689 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2021 #15 Peki satın almadan önce bu durumu hiç düşünmediniz mi?
Merteys Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 243 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #16 Bence kendin montajla hem daha zevkli olur.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 7 Temmuz 2021 #17 Technopat videoları gayet yeterli diye düşünüyorum. Evde kolaylıkla yapılabilir. Emin hocamızın videosu da gayet anlaşılır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Technopat videoları gayet yeterli diye düşünüyorum. Evde kolaylıkla yapılabilir. Emin hocamızın videosu da gayet anlaşılır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 7 Temmuz 2021 #18 Glank dedi: Kendiniz yapabilirsiniz bilgisayarcıya gitmenize gerek yok en kötü takıldığınız yerlerde çekinmeden konu açın elbet yardımcı olan arkadaşlar çıkar. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin yuvalarını kırmaktan falan korkuyorum. Parti Şapkası dedi: Peki satın almadan önce bu durumu hiç düşünmediniz mi? Genişletmek için tıkla... Düşündüm. Bir şekilde hallolur dedim. Kasa montajı için bir yeri aradım fakat 100tl dedi. Sizce götüreyim mi? Son düzenleme: 7 Temmuz 2021
Glank dedi: Kendiniz yapabilirsiniz bilgisayarcıya gitmenize gerek yok en kötü takıldığınız yerlerde çekinmeden konu açın elbet yardımcı olan arkadaşlar çıkar. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin yuvalarını kırmaktan falan korkuyorum. Parti Şapkası dedi: Peki satın almadan önce bu durumu hiç düşünmediniz mi? Genişletmek için tıkla... Düşündüm. Bir şekilde hallolur dedim. Kasa montajı için bir yeri aradım fakat 100tl dedi. Sizce götüreyim mi?