Kasa montajı yapılabilir mi?

417643

Decapat
Arkadaşlar Tebilon'dan kendime hazir sistem alacağım ama kendimmi montajlasam diye dusunuyorum musteri hizmetlerine sordum ekran karti test edilip ayri bir sekilde geliyormuş ama parca olarak galiba direk kutuya koyuluyor tek korkum arizali parca cikar kutudan elimde kalir diye bir de hiç kasa montajlamadim sadece laptop termal macun RAM degisimi ve Apple 6 ekran degisimi yaptim baska hiç tecrubem yok bu konuda Technopat kanalindan de tayli kasa toplama videosunu birkaç kez izledim cok ta zor durmuyor aslinda yaş 15 sizce yapabilir miyim dedigim gibi hayatimda hiç kasa montaji yapmadim.

Ekran kartı taşıma sırasında zarar görmesin diye ayrıca kutuyla gönderiliyor. Telefona ekranı taktıysanız ekran kartını anakarta kolayca takarsınız

Ekran kartı taşıma sırasında zarar görmesin diye ayrıca kutuyla gönderiliyor. Telefona ekranı taktıysanız ekran kartını anakarta kolayca takarsınız

Yok hocam ondan sormadim ben. Sadece hiç kasa montajlamadim. Aslinda kendim montajlamak istiyorum. Direkt parca halinde kasayi toplamak istiyorum. Ama zor is. Kafan rahat etsin diyorsanız montajlanmis halde sipariş edeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Montajlasınlar, göndersinler. Eğer montaj hobin değilse uğraşmaya değmez. Ekran kartını takmak da zaten çocuk oyuncağı, en fazla PSU kablosu takıyorsun falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…