imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #11 CakiMontana dedi: Teşekkürler tek sorunum kırılır mı diye korkmam ama izleyerek yapmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Üzerine gavur öldürmeye çalışmak gibi bastırmazsanız bir şey olmaz hocam korkmayın
CakiMontana dedi: Teşekkürler tek sorunum kırılır mı diye korkmam ama izleyerek yapmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Üzerine gavur öldürmeye çalışmak gibi bastırmazsanız bir şey olmaz hocam korkmayın
egemenow Centipat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 866 Makaleler 1 Çözümler 3 31 Ağustos 2023 #12 CakiMontana dedi: Teşekkürler tek sorunum kırılır mı diye korkmam ama izleyerek yapmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Kırılmaz hocam, aynı şeyden ben de korkmuştum baya ama bir cacık olmuyor. Özellikle 24 pin'i tam oturtmak için korkmadan bastırmanız lazım. Vidaları da canını çıkarana kadar sıkmayın, arada boşluk kalmasın yeter.
CakiMontana dedi: Teşekkürler tek sorunum kırılır mı diye korkmam ama izleyerek yapmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Kırılmaz hocam, aynı şeyden ben de korkmuştum baya ama bir cacık olmuyor. Özellikle 24 pin'i tam oturtmak için korkmadan bastırmanız lazım. Vidaları da canını çıkarana kadar sıkmayın, arada boşluk kalmasın yeter.