Kasa nasıl taşınmalı?

Miroyasa

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Arkadaşlar yarın tasinacağız. Bende ekran kartını çıkardım kutusuna koydum pazar arabasıyla ekran bir de ekran kartını götüreceğim yeni eve. Kasayi taşiMacılar getirecek onu da gelen koliye koydum. İşlemcide kule tipi var onu çıkarmadım sıkıntı olur mu? Başka yapmam gereken bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun olacağını sanmıyorum ama bence eğer mümkünse siz getirin. Adamlar sizin kadar dikkat etmeyecektir. Eğer sert bırakıp alırlarsa belki hasar görebilir soğutucu.

Ben hiçbir şeyi çıkarmadan şehirler arasında otobüs ile taşımıştım, bir şey olmamıştı. Genelde bir şey olmuyor ama için rahat etmiyorsa ve eğer varsa HDD'leri çıkarabilirsin. Kartonun görünen yerlerine cam kasa yazdın mı bir şey olmaz.

Arkadaşlar yarın tasinacağız. Bende ekran kartını çıkardım kutusuna koydum pazar arabasıyla ekran bir de ekran kartını götüreceğim yeni eve. Kasayi taşiMacılar getirecek onu da gelen koliye koydum. İşlemcide kule tipi var onu çıkarmadım sıkıntı olur mu? Başka yapmam gereken bir şey var mı?

Tasiyabiliyorsaniz kimselere birakmayin firlatip atıyorlar.

@xanax32 zaten M.2 SSD var sadece.

Kasa biraz fazla ağır GT 501 kaldırırken belim ağrıyor.

Ben demiştim bizimkilere 1000 lira daha fazla verin profisyeneler yapsın dedim 1000 lira 1000 liradır dedi benim içim rahat etmedi her şeyimi kendim götürdüm camasir makinesinin ekranı kırılmış benim masamın yukarısını kırmışlar. annemin orkidelerinin yarısından azı gitmiş. şimdi 2000 lira para anlasicaklar galiba öyküde kendim getirmisim kendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben demiştim bizimkilere 1000 lira daha fazla verin profisyeneler yapsın dedim 1000 lira 1000 liradır dedi benim içim rahat etmedi her şey mi kendin götürdüm casmair makinesnin ekranı kırılmış benim masamın yukarnsi kırmışlar annemin orkidelrinin yarısından azı gitmiş şimdi 2000 lira para anslaicaklar galiba öyküde kendim getirmisim kendim.

Ucuz etin yahnisi hocam geçmiş olsun.

Kule tipi soğutucu, ekran kartı gibi ağır ve sallanabilecek parçaları çıkartıp götürün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı