Arkadaşlar yarın tasinacağız. Bende ekran kartını çıkardım kutusuna koydum pazar arabasıyla ekran bir de ekran kartını götüreceğim yeni eve. Kasayi taşiMacılar getirecek onu da gelen koliye koydum. İşlemcide kule tipi var onu çıkarmadım sıkıntı olur mu? Başka yapmam gereken bir şey var mı?
Sorun olacağını sanmıyorum ama bence eğer mümkünse siz getirin. Adamlar sizin kadar dikkat etmeyecektir. Eğer sert bırakıp alırlarsa belki hasar görebilir soğutucu.
Ben hiçbir şeyi çıkarmadan şehirler arasında otobüs ile taşımıştım, bir şey olmamıştı. Genelde bir şey olmuyor ama için rahat etmiyorsa ve eğer varsa HDD'leri çıkarabilirsin. Kartonun görünen yerlerine cam kasa yazdın mı bir şey olmaz.
Arkadaşlar yarın tasinacağız. Bende ekran kartını çıkardım kutusuna koydum pazar arabasıyla ekran bir de ekran kartını götüreceğim yeni eve. Kasayi taşiMacılar getirecek onu da gelen koliye koydum. İşlemcide kule tipi var onu çıkarmadım sıkıntı olur mu? Başka yapmam gereken bir şey var mı?
Ben demiştim bizimkilere 1000 lira daha fazla verin profisyeneler yapsın dedim 1000 lira 1000 liradır dedi benim içim rahat etmedi her şey mi kendin götürdüm casmair makinesnin ekranı kırılmış benim masamın yukarnsi kırmışlar annemin orkidelrinin yarısından azı gitmiş şimdi 2000 lira para anslaicaklar galiba öyküde kendim getirmisim kendim.