O Oyuncuyuz111 Ziyaretçi 7 Haziran 2015 #1 Kasayı temizlemem lazım. Aldığımdan beri temizlemedim. Ses de arttı. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2015
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2015 #2 Masaüstü mü? Dizüstü mü? Herhangi bir hava kompresörü ile havayla temizleyebilirsiniz.
caliskan_seyfo Hectopat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 472 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2015 #3 Yakınlarda oto yıkama veya bisikletçi türü birşey varsa hava kompresörü ile 5 dakikalık bir işlem. Tabi işlemci termal macunuda yenilenmeli. Ekran kartıda yenilenmeli eski bir kartsa ama acemi iseniz bir bilgisayarcıya temizletin kartı.
Yakınlarda oto yıkama veya bisikletçi türü birşey varsa hava kompresörü ile 5 dakikalık bir işlem. Tabi işlemci termal macunuda yenilenmeli. Ekran kartıda yenilenmeli eski bir kartsa ama acemi iseniz bir bilgisayarcıya temizletin kartı.