Kasa nasıl temizlenir?

pilotds

Hectopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Kasam belki de 9 aydır temizlenmiyor ve toz tabakası belli oluyor. Artık küçüklü büyüklü toz parçaları var. Bunları evdeki robot süpürge ile yapsam olur mu? Dışa üfleme var fanları da kulak çubuğu ile temizlesem (kolonya ile birlikte) olur mu? Sistemi sök falan demeyin böyle işleri bilmiyorum ve bir tık sakarım. Korkarım bir şey olacak diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kompresör ile temizlemek fanlarda ki tozları şiddetle üfler ve tozlar gider. O yüzden Kompresör iyi.

Ben önce bezle siliyorum, sonrasında fön makinesini soğuk ayarıyla tozlara tutuyorum. Fön makinende soğuk ayarı yoksa sıcak ayarda yapma. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi 9 ay fazla bir süre değil.

9 ay çok uzun bir süre değil biraz daha geçmesini bekleyebilirdiniz ama biz mendil ile bir güzel sevmiştik süpürge ile yapmanızı tavsiye etmem.

Fön makinesini al soğuk modu varsa takıp üfle havayı. 9 ay çok uzun bir süre değil bu arada.

Saç kurutma makinesi var ama soğuk modu var mı bilmiyorum ama süpürgede şiddeti ayarlayabilirim kasanın fanları da getirmeden alt taraftaki pislikleri uçursun ekran kartınada tutarım süpürgenin üflemesini önde ki 3 fanın önü kapalı tamamen arkasında da büyüklü küçüklü açıklıklar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…